enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3849
EURO
35,0357
ALTIN
2.326,43
BIST
9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ MART AYI MECLİSİ YAPILDI

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ MART AYI MECLİSİ YAPILDI
A+
A-

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve 31 belediye meclis üyesi, Mart ayı meclis oturum haklarını Afrin kahramanı şehitlerimiz adına Mehmetçik Vakfına bağışladı.

Büyükçekmece Belediyesi’nin 1550 çalışanı da geçtiğimiz ay maaşlarının bir günlük yevmiyesini, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’de 1 aylık maaşını Mehmetçik Vakfına bağışlamıştı.

Ortak önerge olarak gündeme alındı

Mart ayı birinci oturumunu gerçekleştiren Büyükçekmece Belediye Meclisi anlamlı bir karara imza attı. Büyükçekmece Belediyesi’nin CHP ve Ak Parti grupları ile İYİ Parti meclis üyesinin ortak önergesi olarak alınan kararda, Mart ayı meclis oturum hakkı ücretleri Mehmetçik Vakfına bağışlanacak. Ak Parti Meclis Üyesi Taner Canbaz’ın bu yöndeki önerisi, CHP Grup Başkan Vekili Coşku Tanış’ın teklifiyle ortak önergeye dönüştürüldü.

Teklif oy birliğiyle kabul edildi

CHP Grup Başkan Vekili Coşkun Tanış, “Büyükçekmece Belediye Meclisi CHP Grubu, Ak Parti Grubu ve İYİ Parti meclis üyesi arkadaşımızın ortak kararıyla, bütün meclis üyelerimizin Mart ayı oturum haklarını Afrin kahramanı şehitlerimizin ailelerine verilmesi için Mehmetçik Vakfına bağışlanması hususunda karar alınmasını teklif ediyoruz” yönündeki teklif yapılan oylama sonucunda oybirliğiyle kabul edildi.

“Teşekkür ediyor ve kutluyorum”

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu güzel teklif için meclisimize teşekkür ediyorum ve sizleri kutluyorum. Teklif oybirliğiyle kabul edilmiştir. Belediye başkanının, meclis başkanın ve belediye meclis üyelerinin Mart ayı oturumlarının tamamı Afrin kahramanlarına bağışlanmıştır. Geçtiğimiz ay belediye başkanı olarak benim maaşımın tamamı ve Büyükçekmece Belediye personelinin bir günlük yevmiyesi de kesilerek banka havalesi ile Afrin harekatı için bağışlanmıştır” açıklamasını yaptı.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.