enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5309
EURO
34,9239
ALTIN
2.438,07
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Büyükçekmece’de Yılbaşı Denetimleri Sürüyor

Büyükçekmece’de Yılbaşı Denetimleri Sürüyor
28.12.2015
104
A+
A-

Yılbaşına sayılı günler kalan Büyükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından gıda ve alkollü içki satan mekanlar da gerçekleştirilen denetimler sürüyor.

 

Büyükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yılbaşı öncesi Büyükçekmece’de sıkı bir denetim başlattı.

Denetimlerde ayrıca alkollü içki satan mekanlarda denetlenerek, sahte içki satmamaları konusunda uyarıldılar.

 

Sahte içki konusunda uyarı yapıldı

 

Yapılan denetimlerde, mekan mutfaklarından satılan alkollü içeceklerin son kullanma tarihlerine kadar birçok etken denetlendi. İncelenen mekanlarda yasadışı bir durum söz konusu olmazken mekan sahipleri sahte içki konusunda uyarıldı. Sahte içki denetimlerinde içkilerin üzerindeki TEKEL’e aidiyetini gösteren bandrollerin olup olmamasına dikkat çekildi.

 

“En önemlisi insanlıktır”

Kendisini denetledikleri için zabıta ekiplerine teşekkür ettiğini dile getiren mekan sahibi Mustafa Dokuzluoğlu , “Benim müessesimi her zaman denetlenmesi taraftarıyım. Bizleri güzel yöne sevk eden bir uygulama oluyor. Bence sahte içki satılmamalı bu şekilde olursa bir insanlık ayıbı ortaya çıkıyor. İnsanların canına kastedilmemeli. Her şey kazanç değildir insanlık çok önemli” dedi.

 

 

“Yapılan denetimleri destekliyoruz”

 

Alkollü içki satan işletme çalışanı Kübra Ertop ise satılan alkollü içkilerini genellikle büyük firmalardan tedarik ettiklerini dile getirerek, “Bandrolsüz ya da kaçak içki kullanmıyoruz bu konuda denetimlerin olmasını da destekliyoruz. Sahte içkiye herkes gibi bizlerde karşıyız. Sağlığa zararlı ürün satılmamalı, doğru olanı yapıyoruz herkesi de doğru olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

dfa3c245-807d-4f4e-8272-33198495fd8d

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.