enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Depremzedelere Psikolojik Destek

Depremzedelere Psikolojik Destek
15.02.2017
128
A+
A-

Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, AyvacıK’ta depremden etkilenen köylerde yaşayan depremzede vatandaşlar ile hastanede tedavi gören yaralılar ve yakınlarına psikolojik destek veriyor.

Çanakkale’nin  Ayvacık ilçesinde meydana gelen ve süreklilik arz eden depremlerden etkilenen vatandaşlara psikolojik destek veriliyor.  Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Kerim  Yeşildağ, “Yaşanılan olayların psikolojik yönü oldukça önem arz etmektedir. Yaşanan her sarsıcı olaydan sonra bireyler farklı travmatik tepkiler gösterebiliyor ve uyum sürecini güçleştirebiliyor. İşte tam da bu noktada  Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak depremzedelere psiko-sosyal destek vermek, bu önemli süreci kolay ve psikolojik yönden en hasarsız şekilde atlatabilmek için psikiyatri uzmanlarımız, psikologlarımız ve sosyal hizmet uzmanlarımız ile her daim depremzedelerimizin yanındayız. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce kurulan acil müdahale ekibinde sahada depremzedelere psiko-sosyal destek vermek üzere görevlendirilen,  Çanakkale Devlet Hastanesinde görevli 2 psikoloğumuzun yanı sıra;  Ayvacık Devlet Hastanesinde depremden etkilenen hasta ve yakınlarına da bu konuda destek vermek amaçlı yine  Çanakkale Devlet Hastanesi personeli olan toplamda 3 psikiyatri uzmanı, 5 psikolog, 3 sosyal çalışmacının görevlendirmeleri yapılmıştır. Tüm halkımıza geçmiş olsun diler, her daim yanlarında olduğumuzu ve bu zor günleri birlikte atlatacağımızı belirtmek isterim” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.