enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3849
EURO
35,0357
ALTIN
2.326,43
BIST
9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

‘Şoför Nebahat’ Kadınlar Günü’nde Direksiyon Başında

‘Şoför Nebahat’ Kadınlar Günü’nde Direksiyon Başında
08.03.2017
121
A+
A-

Edirne Toplu Ulaşım Sistemi (ETUS) bünyesinde çalışan 1 çocuk annesi Pelin Aslantaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ekmek parasını kazanmak için direksiyon sallıyor.

 2 yıldır ETUS’da şoförlük yapan evli ve 1 çocuk annesi Pelin Aslantaş, günde 8 saat çalışarak ev ekonomisine katkı sağlıyor. 24 yıldır araç kullanan Aslantaş, Edirne’de Ayşekadın semtinde ikamet ediyor. Edirne’de değişik hatlarda çalışan Aslantaş, işinden çok memnun olduğunu ifade ediyor.

İşini çok sevdiğini ancak bazen zorlandığını belirten Pelin Aslantaş, “Artıları çok, güler yüzle karşılaşıyorum. Çok takdire şayan tutuluyorum. Çok memnun yolcularım, çok mutlular ama eksileri bazı öğrencilerin gerek aile yetişmelerinden gerek karakterlerinden bazen farklı şeylerle karşılaşabiliyoruz saygı konusunda. Benim tek kuralım saygı ve hitaplar. Benim için çok önemli. Gülerek biniyorlar. Kolay gelsin diyorlar. Yüz ifadeleri beni mutlu ediyor. Çok mutluyum bu işi yaptığım için. Ben araç kullanmayı seviyorum. Artı bir de büyük araç. Küçük aracın dışında büyük araç kullanmak ve insanlara hizmet vermekten zevk alıyorum. Çalışma saatlerimiz çok uygun. Bazen erkek arkadaşlar da dahil servisten indiklerinde iki gün 14-15 saat, üçüncü gün 18 saat nöbetçi olduğumuzda ‘Dizlerimiz titriyor diyorlar.’ Gerçekten çok zor” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.