enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Edirnesporlular Desteklerini Esirgemedi

27.12.2016
119
A+
A-

Edirnespor Kulüp Başkanı Savaş Üner’in ‘Edirne Belediyesi Dost Eller Dayanışma Evi’ne destek amaçlı kullanmadığınız kıyafet, oyuncak ve kitap getirin’ çağrısına taraftarlar duyarsız kalmadı. Basketbol ve voleybol maçlarını izlemek için gelen Edirneliler, kampanyaya büyük destek verdi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Edirne Belediyesi Dost Eller Dayanışma Evi’ne destekte bulunan herkese teşekkür ediyorum. Edirneli olmak da bunu gerektirirdi” dedi.

Başkan Gürkan’ın sosyal sorumluluk projelerinin içinde yer alan ve ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz olarak kitap, oyuncak ve giysi alabilmelerini sağlayacak olan ‘Edirne Belediyesi Dost Eller Dayanışma Evi’ için bir destek de Edirnespor Kulübü’nden geldi.

Edirnespor Kulüp Başkanı Savaş Üner, hafta sonu gerçekleştirilen Basketbol ve Voleybol maçlarına gelecek olan taraftarlara önemli bir çağrıda bulunarak, ‘Edirne Belediyesi Dost Eller Dayanışma Evi’ne destek amaçlı taraftarlardan maçlara gelirken, kullanmadıkları kıyafet, oyuncak ve kitapları getirmelerini istemişti. Üner’in bu çağrısına Edirneliler duyarsız kalmadı.

7’DEN 70’E HERKES EL UZATTI

Edirne Belediyesi Dost Eller Dayanışma Evi’ne destekte bulunmak isteyen taraftarlar Edirne Belediyesi Edirnespor Erkek Basketbol Takımı’nın, İstanbul Beylikdüzü Gelişim Spor ile 24 Aralık Cumartesi Günü Mimar Sinan Spor Salonu’nda yaptığı maç ile Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Voleybol Takımı’nın 25 Aralık Pazar Günü Saat:14.00’te Kartal Belediyesi’yle karşılaştığı maçlara gelirken kullanmadıkları ancak kullanılabilecek olan durumdaki eşyalarını getirerek, örnek bir davranışa imza attılar.

Edirnespor Kadın Voleybol Takımı’nın Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynağını maçı izlemek için gelen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kampanyaya destek olan Melodi Halk Dansları Spor Kulübü Derneği ile fotoğraf çektirirken, Bahçeşehir Koleji öğrencileriyle de sohbet etti. Pazar günü ilk yardımı ulaştıran ise Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Voleybol Takımı oyuncuları oldu.

Hizmete başlamasından hemen ardından yardımların de gelmeye başladığını ifade eden Gürkan, “Edirne Halkı saygılıdır, Edirne Halkı yardımseverdir, vatanseverdir. Edirne Belediyesi Dost Eller Dayanışma Evi’ne Edirnelilerin sahip çıkacağına hiç kuşkum yoktu. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Edirneli olmak da bunu gerektirirdi” dedi.

trakyasporgazetesi

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.