enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3283
EURO
35,0825
ALTIN
2.297,56
BIST
8.989,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

NİHAT HATİPOĞLU BAŞAKŞEHİRLİLERLE BULUŞTU

NİHAT HATİPOĞLU BAŞAKŞEHİRLİLERLE BULUŞTU
20.04.2022
117
A+
A-

Başakşehir Belediyesi, ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği kitap fuarı ve çocuklara yönelik gösterilerin yanı sıra sevilen isimleri ilçe sakinleriyle buluşturmaya devam ediyor. İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu, ramazan çadırında bir araya geldiği Başakşehirlilere hem ramazanın maneviyatını anlattı, hem uyarılarda bulundu.

Başakşehir Belediyesi’nin düzenlediği ramazan etkinlikleri, ilçe sakinlerinin yoğun ilgisiyle devam ediyor. Başakşehir Kent Meydanı’ndaki çadırda gençler ve yetişkinler son günü olan kitap fuarı gezerken, ilçenin küçük sakinleri ise iftar ve teravih namazı arasındaki Hacivat ve Karagöz, jonglör ve sihirbaz gösterileriyle eğlendi.

“Peygamberi inkâr edenden uzak durun”

Ramazan çadırının bugünkü konuğu Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu oldu. Ramazan’ın maneviyatından bahseden Hatipoğlu, “Ramazan ayında dikkat etmemiz gereken birkaç unsur var. Helale, harama dikkat etmemiz gerekiyor. En büyük korkumuz; yeni hocalar çıkacak ve peygambere gerek yok diyecekler. Teker teker de çıkmaya başladılar.  Peygambersiz bir din kurmaya çalışacaklar. Biz bunlara karşı çalışıyoruz, talebe yetiştiriyoruz. Kuran-ı Kerim’in tercümanı Hz. Muhammed (sav) efendimizdir. Peygamberimizi yok sayan hocalara, insanlara dikkat edin” diye konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.