enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5577
EURO
34,8433
ALTIN
2.430,57
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

‘ ESNAFIMIZA ÇAĞ ATLATMAYA GELİYORUZ ‘

‘ ESNAFIMIZA ÇAĞ ATLATMAYA GELİYORUZ ‘
20.02.2018
133
A+
A-

İstanbul Maslak’ta bulunan   Oto Sanatkarları Esnaf Odası’nda genel kurulu öncesi nefesler tutuldu.

Uzun bir süreden sonra ilk kez bir yarışa sahne olacak oda seçiminde genel kurula saatler kala 14 sene başkan vekilliği ve  18 senedir başkanlık yapan  mevcut Başkan Mustafa Keskin’e karşı aday olan  rakip liste de iddialı olarak  hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Tek tek esnafı ziyaret edip genel kurula davet ederek çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Cevdet BAY gazetemize şu açıklamalarda bulundu :Daha önce de söylediğimiz gibi esnafımız artık oda da değişimden yana . Bunu yaptığımız ziyaretlerde ve toplantılarda daha da iyi gördük.

Esnafımızı tek tek dolaşıp genel kurula davet edip, neden aday olduğumuzu, hedeflerimizi anlatıyoruz. Gelip hür iradeleriyle özgürce oylarını kullanmasını istiyoruz. Genel kurula yüksek bir katılım sağlanması için çabalarımızı son dakikaya kadar sürdüreceğiz.

SEKTÖRE ÇAĞ ATLATTIRACAĞIZ

Üyelerimizden 4 yıllığına yetki istiyoruz. Yetki aldığımız taktirde yeni yönetim anlayışı ile oda bünyesinde 7 tane komisyon kurup, bunları hayata geçirip, odamızı dar bir çerçevede değilde hep birlikte  daha katılımcı bir şekilde yöneteceğiz.

Oluşturacağımız Eğitim Komisyonu, Sigortacılık Komisyonu, Arge ve İş geliştirme komisyonu,Hukuk ve Danışmanlık Komisyonu, Halkla İlişkiler Komisyonu, Fuarcılık Komisyonu, Tüketici hizmetleri ve Bilirkişi Komisyonu’nda 5 er kişiden 35 arkadaşımızda yönetime katkı sunup, odamızın daha iyi hizmet vermesi adına taşın altına elini sokacak.

Yaklaşık 30 yıldır İstanbul Oto Sanatkarları Esnaf Odası nı yöneten arkadaşlarımız maalesef gelecekle ilgili hiç bir eylemde bulunmamışlardır. Oto branşındaki esnafımızın en acil ihtiyacı günlük ekmeğini kurtarma meselesidir. Esnafımız için çok ciddi eylem planımız hazır. Sektörü kurtaracak projelerimiz hazır. Genel kurul bize bu yetkiyi verdiği taktirde esnafımıza nefes aldıracak planlarımızı teker teker hayata geçireceğiz. Çarşamba günü genel kurulda da esnafımıza çağ atlatacak projemizi detaylarıyla anlatacağız.

BAŞKAN ADAYI YUSUF SUNGUR

İstanbul Oto Sanatkarları Esnaf Odası na Mustafa Keskin’in karşısına liste belli oldu.  Yusuf Sungur’un başkan adayı olduğu liste şu isimlerden oluşuyor : Asil Yönetim Kurulu Üyeleri  , Cevdet BAY, Murat Özçelik, Bülent Önemli, Arif Çankaya, Çağrı Çakar, Reşat Fakiç, Gökhan Çalış, Mustafa Koçabaş.

Yedek Yönetim Kurulu  Üyeleri : Yılmaz Şenses, Erol Ay, Satı Erdoğan, Serkan Dikmen, Şaban Kep, Yaşar Al, Mustafa Yılmaz, Ümit İli, Levent Bektaş.

Asil Denetim Kurulu Üyeleri : Ömer Çolak, Metin Serkan Esen, Sacit Demir

Yedek Denetim Kurulu Üyeleri : Taner Muslu, Turan Lülesi, Tevfik Ulaş

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.