enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5309
EURO
34,8621
ALTIN
2.441,63
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Güngören Belediyesi Bilgi Evleri Bahara Emirgan’da Merhaba Dedi

Güngören Belediyesi Bilgi Evleri Bahara Emirgan’da Merhaba Dedi
25.04.2017
116
A+
A-

Güngören Belediyesi Bilgi Evi üyeleri, ilkbaharı Emirgan’da lalelerle karşıladı.

 Güngören Belediyesi Bilgi Evi üyeleri, ilkbaharı Emirgan’da lalelerle karşıladı.

Güngören Belediyesi, Bilgi Evlerinde eğitim gören Güngörenli çocuklarla, adı lale ile özdeşleşmiş Emirgan Korusu’na bir gezi düzenledi. Güngörenli çocuklar bu yıl 12’ncisi düzenlenen İstanbul Lale Festivali’ne katıldı. Emirgan’daki etkinliklere katılan öğrenciler, İSMEK’in açtığı sergileri gezip küçük bir konsere katıldı. Öğrenciler ayrıca cam üfleme sanatı standındaki atölye çalışmasını izleme ve uygulama yapma fırsatı yakaladı.

Geziye katılan öğrencilerden biri, “Birbirinden güzel, çeşit çeşit, renk renk lalelerin yer aldığı koru, temalı kompozisyonlarla adeta bir yağlıboya galerisi gibi. Şanlı bayrağımız ve Türkiye haritası başta olmak üzere, gökkuşağından uğurböceğine, duvar saatinden nazar boncuğuna kadar pek çok motif görmek mümkün” dedi.

Günün sonunda göletin kenarında doyumsuz manzara eşliğinde minik bir piknik yaparak dinlenen öğrenciler için gezi, özellikle de TEOG sınavı öncesi moral-motivasyon kaynağı oldu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.