enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3271
EURO
35,0620
ALTIN
2.297,63
BIST
9.008,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

GÜRPINAR POLİS MERKEZ AMİRLİĞİ’NİN TEMELİ ATILDI

GÜRPINAR POLİS MERKEZ AMİRLİĞİ’NİN TEMELİ ATILDI
10.12.2020
177
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi, Gürpınar Polis Merkez Amirliği’nin yeni hizmet binasının temel atma törenini gerçekleştirdi.

Yeni adresinde daha modern ve donanımlı bir yapı olarak inşa edilecek merkezin temel atma töreninde konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık “Gürpınar Polis Merkez Amirliği’miz emniyet teşkilatımıza ve Beylikdüzü halkına hayırlı olsun. Yeni hizmet binasının yapılmasıyla 3 Köy 3 Meydan Projesi’nin Gürpınar ayağını da başlatmış oluyoruz.” dedi. Törene katılan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cenk Özmen ise yeni hizmet binasının inşaatında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Beylikdüzü Gürpınar Polis Merkez Amirliği’nin yeni hizmet binasının temeli, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cenk Özmen, siyasi parti ilçe başkanları ve muhtarların katılımıyla gerçekleşti. Temel atma töreninde, Gürpınar Polis Merkez Amirliği Projesi’nin bölgenin ihtiyacını karşılayacak önemli ve özel bir hizmet olduğunu söyleyen Başkan Çalık, “Emniyet teşkilatımıza, kurum kimliğini yansıtan, modern, etkin, vatandaşların ve polis memurlarımızın ihtiyacını gözeten yeni bir hizmet binası kazandırıyoruz. Yeni polis merkez amirliği Gürpınar Meydan’daki mevcut polis amirliği binasından çok daha donanımlı, modern ve dayanıklı olacak. Mevcut polis amirliği hem alan açısından hem de polis memurlarımız için kullanışsız halde. Gürpınar Polis Merkez Amirliği’nin yapılmasıyla 3 Köy 3 Meydan Projesi’nin Gürpınar ayağını da başlatmış oluyoruz. Yakuplu ve Kavaklı’daki meydan düzenlemelerimizi de sırasıyla hayata geçireceğiz.” diye konuştu. Emniyet Müdürlüğü’nün genel kriterlerine uygun şekilde tasarlanan, 2 bin 500 m2 inşaat alanına sahip yapının, sekiz ay içinde bitirilip hizmete girmesi hedefleniyor.

Resim önizlemesi

“Beylikdüzü’ne Yakışır Projeler Üretiyoruz”

Konuşmasında, Beylikdüzü’ne yakışır projeler üretmeye devam edeceklerini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “2020 yılında, hayatı zorlaştıran pandemiye rağmen İstanbul’a nefes olan bir Beylikdüzü yolunda pek çok yeni projeyi hayata geçirdik, geçirmeye de devam ediyoruz. 5 yıldır başlatmak için büyük uğraş verdiğimiz Gürpınar Siteler Bölgesi’ndeki kentsel dönüşümün ilk etabı için KİPTAŞ ile protokol imzaladık ve hızlıca kurduğumuz Çözüm Ofisimizde komşularımızla projenin tüm detaylarını paylaşmaya başladık. Her Mahalleye Bir Kreş sözümüzü tutarak ilk kreşimizi, Yuvamız Beylikdüzü Hüseyin Tütüncü Gündüz Çocuk Bakımevi’ni Kavaklı Mahallemizde açtık. Gürpınar ve Yakuplu mahallerindeki kreşlerimizin de temellerini çok yakında atacağız. Gençlerimizin yenilikçi fikirlerine destek olmak, yön göstermek ve girişimcilikte cesur olmalarını sağlamak için Beylikdüzü Smart projesini çok yakında hayata geçireceğiz. Yakuplu Kültür Merkezi, Kapalı Pazar Yeri ve KreşKompleksi’nin temel atma törenini de önümüzdeki hafta gerçekleştireceğiz.” şeklinde bilgiler vererek sözlerini sonlandırdı.

REKLAM ALANI