enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5956
EURO
34,6946
ALTIN
2.513,05
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İmamoğlu, Beylikdüzü’nün Yerel Hafızasını Ağırladı

İmamoğlu, Beylikdüzü’nün Yerel Hafızasını Ağırladı
20.02.2016
115
A+
A-

Beylikdüzü’nün 3 belde olduğu dönemden bugüne seçilen tüm belediye başkanları aynı masada buluştu. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eski Gürpınar Belde Belediye Başkanları Mustafa Göçküncü ve Velittin Küçük’ü, Kavaklı ve Beylikdüzü Belde Belediye Başkanları Orhan Tıraşoğlu ve Vehbi Orakçı’yı, Yakuplu Belde Belediye Başkanı Şanver Çolak ve Beylikdüzü beldesinin ilçe oluşunun ardından seçilen ilk Belediye Başkanı Yusuf Uzun’u kahvaltıda ağırladı. Yakuplu Beldesi Eski Belediye Başkanı Cemal Karaman’ın farklı bir şehirde yaşadığı için görüşmeye katılamadığı buluşmada, İmamoğlu yapımı devam eden ve yapılacak projelerin detaylarının olduğu sunumu konuklarına anlattı.

 

Toplantıda makama her zaman saygı duydugunu, seçimle göreve gelmiş ve belediye başkanlığı yapmış eski başkanların Beylikdüzü’nün yerel hafızası olduklarını vurgulayan İmamoğlu, “Sizler Beylikdüzü’nün oluşumunun canlı şahitlerisiniz. Birikimleriniz bizim için çok kıymetli. Bu nedenle süreci birlikte istişare ederek yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları sizlere sunmak istedim.Sizleri ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duydum.Geldiğiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

2014 yerel seçimlerinin ardından göreve gelmesiyle birlikte ilk icraatlarından biri olarak geçmiş belde ve ilçe belediye başkanları resimlerinin başkanlık katında oluşturulan bir alana da astıran Başkan İmamoğlu, buluşma sonunda başkanların fotoğraflarının ve bilgilerinin yer aldığı pano önünde günün anısına plaket takdiminde bulundu.

Buluşma (1) Buluşma (2) Buluşma (3) Buluşma (4) Buluşma (5)

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.