enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İNCE: DERDİMİZ ERDOĞAN DEĞİL DÜZEN

İNCE: DERDİMİZ ERDOĞAN DEĞİL DÜZEN
A+
A-

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce gazetecilere açıklamalarda bulundu. İnce, Derdimiz Erdoğan’ı indirmek değil, bozuk düzeni düzeltmek. dedi. Bir Fizik öğretmeni cumhurbaşkanı adayı olarak 16 yıl ders verdiğim gençlere sesleniyorum, Cumhurbaşkanı olursam her yıl 19 Mayıs ve 29 Ekim’de 500 TL burs vereceğim. dedi.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce gazetecilere yaptığı açıklamada, “Derdimiz Erdoğan’ı indirmek değil, bozuk düzeni değiştirmek” dedi.

Muharrem İnce’nin açıklamalarından satırbaşları şöyle:İnce, “Bizim derdimiz Erdoğan’ı indirmek değil, bu bozuk düzeni değiştirmesen Erdoğan’ı indirsen ne olacak. Faizler inerse, gübre fiyatı, benzin fiyatı inerse, Erdoğan da insin be kardeşim oradan. 80 milyondan daha mı değerli Erdoğan’ın mutluluğu?” dedi.

Ben halkıma güveniyorum diyen İnce, “Medya ve iş dünyasından zerre kadar umudum yok. Fakir fukara bu millete güveniyorum. Ben o fakir milletime inanıyorum. Bu bozuk düzeni millet değiştirecek.” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Muassır medeniyet seviyesini aşacağız’ açıklamasından mutluluk duyduğunu söyleyen İnce, çağrıda bulunarak, “Batı’da, dünyada adaylar televizyona çıkıyor, tartışıyor. Ben hazırım, Sayın Erdoğan, ben, siz ve diğer adaylar televizyonda tartışalım. Hayallerimizi anlatalım.” şeklinde konuştu.

Quantum diyen bir cumhurbaşkanı olacak” diyen İnce, “Endüstri 4.0 diyen cumhurbaşkanı olacak. Cumhurbaşkanı bunu diyince tartışma programları da böyle olacak.” dedi.

Emeklilere bin TL verilecek olmasından dolayı Erdoğan ve hükümeti kutluyorum diyen İnce, “Fizik öğretmeni olan bir cumhurbaşkanı adayı olarak bir farkım olsun. 16 yıl boyunca eğitim verdiğim gençlere sesleniyoru. Cumhurbaşkanı olursam ki, buna inanıyorum. Sizlere her yıl 19 Mayıs’ta ve 29 Ekim’de gençlik bursu vereceğim.” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.