enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4768
EURO
34,9560
ALTIN
2.436,58
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İzzettin Ligden Çekildi!

İzzettin Ligden Çekildi!
05.01.2017
154
A+
A-

Süper Amatör Küme ekiplerinden İzzettinspor’da flaş gelişme. Yönetim, Dikilitaş maçı öncesi takımı ligden çekme kararı aldı.

Kırmızı Siyahlı yönetimin, bugün ligden çekilme dilekçesini de İstanbul Futbol İl Başkanlığına göndererek durumu resmiyete döktüğü belirtildi. Konuyla ilgili açıklama da 2.Başkan Ercan Demirhan’dan geldi. Demirhan gemiyi farelerden temizlemek amacıyla böyle bir karar aldığını, İzzettinspor’un gücünden hiçbirşey kaybetmeyeceğini söyledi. Demirhan “Bir söz vardır batan gemiyi kaptan terk etmezmiş. Batmayan gemiye fareler girince temizlemek de çok zor olsa gerek. Biz de bunu yaptık. Ligden çekilmemizin sebebi fareleri gemiden temizlemek. İzzettinspor geçmişinde kalitesi nasılsa hala aynı kalite ve güce sahiptir. Maddi manevi de her şeye sahiptir. Bu işin kuralı doğru hoca, disiplin ve tek yürek olmak. Bu kelimelerimi söylerken de kimseden de çekindiğim yok. Kim üzerine almak istiyorsa da alabilir. Bu takım önümüzdeki yıl bomba gibi girip tekrar yolumuza devam edecektir. İzzettinspor grubundaki tüm takımlara başarılar diler. Yanlış anlaşılmalar olmaması temennimizdir. Ayrıca bize ulaşıp bizden istenen ne varsa diğer kulüpler ve Çatalca takımları için biz her türlü maddi, manevi her şeyi vermeye hazırız. İzzettinspor hiçbir zaman yıkılmadı, yıkmaya da kimsenin gücü yetmez. Öncelikle sayın kulüp başkanımız Ali Açıkgöz, Ferhat Yılmazer, Serdar Sönmez, Aziz Irmak, Cengiz Kar, Feridun Karaçay, Hüseyin Çelik ve İzzettin Mahalle Muhtarımız Ergün Erşen ve çok değerli İzzettin halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunup bize verdikleri destekten dolayı ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Haber: İskender KORDU

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.