enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5653
EURO
34,9616
ALTIN
2.447,40
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Akgün: Hizmet Seferberliği 2016’da da Sürecek

Akgün: Hizmet Seferberliği 2016’da da Sürecek
27.10.2015
109
A+
A-

Büyükçekmece Belediyesi’nce ilçe genelinde sürdürülen yol yapım ve asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Atatürk, Sinanoba ve Güzelce mahallelerinden tamamlanan yeni yollar hizmete girdi.

2015 yılını “yatırım yılı” ilan eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yol yapım ve asfaltlama çalışmalarının 2016 yılında da süreceğini açıkladı.

Öncelik sırası esas alındı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatları doğrultusunda bahar aylarında ilçe genelinde başlatılan yol yapım ve asfaltlama çalışmaları hız kesmeden sürdürülüyor. 2015 yılını “yatırım yılı” ilan eden Büyükçekmece Belediyesi bu kapsamda her mahallede onlarca yolu yenileyerek hizmete açtı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, halkın yoğun yaşadığı bölgeler ve acil ihtiyaç görülen sokak ve caddelere öncelik verilerek başlattığı çalışmalarına devam ederken, Sinanoba, Atatürk ve Güzelce mahallerinde bitirilen yolları hizmete açtı.

Hizmet seferberliği 2016’da da sürecek

Sinanoba Mahallesi, Bilgili Sokak ve Aktan Sokak’ta asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Güzelce Mahallesi’nde Vatan1 Sokak, Orhun Sokak asfaltlanırken, Tugay Sokak’a taş döşenerek kaldırım, bordür ve tretuvar çalışması yapıldı. Atatürk Mahallesi’nde ise Tezcan Sokak’ta yol yapım, tretuvar, kaldırım ve bordur çalışması yapıldı. Hizmete giren yeni yolların Büyükçekmece halkının hizmetine açıldığını belirten Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “2015 yılı içinde çok sayıda yol ve caddeyi yenileyerek halkımızın hizmetine sunduk. 2016 yılında hizmet seferberliğimizi sürdüreceğiz” dedi.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.