enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5537
EURO
34,8763
ALTIN
2.428,26
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kadir Akbulut: ”16 maç daha var”

Kadir Akbulut: ”16 maç daha var”
17.01.2017
256
A+
A-

Çatalcaspor Teknik Direktörü Kadir Akbulut 1-0 kaybettikleri Bodrum maçının ardından yaptığı değerlendirmede ilk yarıda ve ikinci yarıda iki farklı takım gibi mücadele ettiklerini, oyunlarını 90 dakikaya yaymak zorunda olduklarını söyledi.

“KAYBIMIZ ÇOK FAZLA”

Akbulut “İlk haftalar her zaman zordur tabi ki. İlk yarı ve ikinci yarı iki farklı takım vardı sahada. İlk yarı çok kötü oynadık. İstediğimiz hiçbirşeyi yapamadık. Her şeye rağmen oyuncularımı ikinci yarıda gösterdiği özveri için kutlarım. Bu değişimi göstermeyi başardılar. Ama tabi ki buradan çıkaracağımız en büyük ders her iki yarıyı da aynı seviyede oynamak lazım. 6 puanlık bir maçtı. Kaybımız çok fazla. Ama bunu telafi edecek 16 tane maç var. Orada göstereceğimiz performansla yine daha  iyi yerlere geleceğimize inanıyorum.” diye konuştu.

“HAKEME SIĞINMAMAK LAZIM”

Verilmeyen gollerini maçtan sonra eğitim amacıyla yapılan çekimlerden izlediğini ve gol olduğunu gördüğünü ifade eden Akbulut “İzlediğim kadarıyla gol. Ancak hakeme sığınmamak lazım. Hakemin de o anda karar vermesi gerekiyor. Hatayı futbolcu da yapıyor hakemler de. Buna sığınmamamız lazım. İkinci golü neden bulamadık onu düşünmemiz lazım. Oyunu 90 dakikaya taşımamız lazım. Sorun da burada bence.” dedi.

Haber: İskender KORDU

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.