enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1724
EURO
34,9150
ALTIN
2.247,83
BIST
9.009,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
21°C
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Çok Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kadir Topbaş: “Çatalca’ya 1 Milyar Yatırım Yaptık”

Kadir Topbaş: “Çatalca’ya 1 Milyar Yatırım Yaptık”
21.03.2017
152
A+
A-

Çatalca’nın İhsaniye, İnceğiz ve Kabakça mahallelerinin doğalgaza kavuştuğu törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “ Oy versin ya da vermesin bunun hesabını yapmadık.

 Çatalca’nın İhsaniye, İnceğiz ve Kabakça mahallelerinin doğalgaza kavuştuğu törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ” Oy versin ya da vermesin bunun hesabını yapmadık. Kim ne kadar bu tarihe kadar hizmet üretti Türkiye’de ve İstanbul’da muhakeme yapsınlar, onların vicdanlarına bırakırım. Bugüne kadar 98 milyar yatırım yaptım, Çatalca’ya 1 milyar yatırım yaptık” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) geçen yılın Ağustos ayında İGDAŞ ile başladığı 86 kilometrelik hat yatırımıyla Çatalca’da bulunan 3 mahalle daha doğalgaza kavuştu. Alt yapı çalışmaları tamamlanan İhsaniye, İnceğiz ve Kabakça Mahalleleri için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla İhsaniye Meydanında tören düzenlendi. Doğalgaz verme törenine Başkan Kadir Topbaş’ın yanı sıra İGDAŞ yöneticileri ile birlikte ilçede görev alan Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve ilçe halkı katıldı. Program kapsamında konuşan Başkan Kadir Topbaş, yatırımların devam edeceğini ve yakında bulunan mahallelere de doğalgaz gideceğini söyledi. Protokol konuşmalarının ardından doğalgaz verme törenin sembolü olan meşaleyi Başkan Kadir Topbaş yaktı.

” Çatalca özelinde bugüne kadar 1 milyar yatırım yapmışız”

Çatalca doğalgaz verilme töreninde konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ” Çatalca Büyükşehir’e bağlı olmadığı için benim adaylığımda bana oy verememişti. Ama bizler insanın olduğu yere hizmet götürmemiz gerekir dedik ve götürdük. Oy versin ya da vermesin bunun hesabını yapmadık. Kim ne kadar bu tarihe kadar hizmet üretti Türkiye’de ve İstanbul’da muhakeme yapsınlar, onların vicdanlarına bırakırım. Bugüne kadar 98 milyar yatırım yaptım, Çatalca’ya 1 milyar yatırım yaptık. Sadece Çatalca’da bulunan 9 okulun bahçesine spor salonu yaptık. Ayrıca dere ıslahları yaptık, gelirken, gördüğüm şu yanda ki dere çok kirli akıyor. Onunla ilgili paket arıtmayı kurmanız lazım dedim” dedi.

“Kimin yanında olacağınızı, kimden hizmet alacağınızı önce vicdanınıza soracaksınız”

Hizmet yapılsın diye verilen kaynakların daha önce doğru kullanılmadığını söyleyen Başkan Kadir Topbaş, “Yapımı devam eden bir camiden bahsetti, ilçe belediyesi tarafından yapılıyor. Kaç sene sürer bilmiyorum. Bu cami yapımı bize gelsin 6 ayda biter. İstanbul’da 360 tane alt geçit ve kavşak yaptık, tünel yollar yapıyoruz. Çatalca’ya hafif metrodan bahsettim. Kimin yanında olacağınızı kimden hizmet alacağınızı önce vicdanınıza soracaksınız. Bu kaynakları doğru olarak biz kullanıyor ve hizmet üretiyoruz. Bu çocuklarımızın yarınlarını biz hazırlıyoruz. Bu güne kadar bu kaynaklar doğru kullanılmadı” diye konuştu.

“İstinye-Çubuklu arası arabalı vapur seferleri başladı ve karşıya 8 dakikada geçilebilecek”

Çatalca’da katıldığı programda İstinye’ye müjde veren Başkan Kadir Topbaş, “Buradan İstanbul’un hizmetin giren bir müjdeyi anons etmek istiyorum. İstinye’den Çubuklu’ya gidecek arabalı vapur seferlerini başlattık. Böylece 8 dakikada karşıya geçilebilecek. İnşallah İstinye’ye metroda getiriyoruz. Sizin altından tüneller ve yollar yapıyoruz Üsküdar’dan kapalı aşağı denizin altından tünellerle yollar yapıyoruz dağlar dayanmıyor bize yeter ki yanımızda olun diyorum doğal gazınız hayırlı olsun. Ayrıca burada 9 mahallemize daha gelecek ve devam edecek. Ardı arkası kesilmeyecek” şeklinde konuştu.

Program sonunda ise başkan Kadir Topbaş, İhsaniye Mahallesi yakınlarında bulunan köyleri ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbetler etti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.