enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3696
EURO
34,9488
ALTIN
2.325,48
BIST
9.094,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kafkas Halk Dansları büyük ilgi gördü

Kafkas Halk Dansları büyük ilgi gördü
30.01.2017
323
A+
A-

İstanbul Kafkas Kartalları, Azerbaycan Chargah Müzik Topluluğu ile Gürcistan Ensemble Rustavi Dans ve Müzik Topluluğunun sahnelediği dans gösterisi ve konser, sanatseverlerin beğenisini kazandı.

Nar Sanat İstanbul Eğitim ve Kültür Sanat Derneği öncülüğünde düzenlenen etkinlik, Bakırköy Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezinde sanatseverlerle buluştu.

Gösterinin konser bölümünde Cavit Gafarov ve Arzu Aliyeva solist olarak sahne aldı. Ödüllü müzisyen Ramin Hüseynov’un Rus halk danslarında kullanılan Garmon isimli müzik aletini çaldığı etkinlikte, klavyede Eşgin Ağayev, kemanda Kamran Hesenpur, tarda Nahit Memedov, bateride Sayettin Gayıbov, zurna, balaban ve klarnette İdris Tağıyev, bas gitarda Saleh Memmedov, nagarada ise Famil Şerifov ve Murad Nagizade sahne aldı.

Savaş ve aşk temaları üzerine yapılandırılmış koreografilere ve müziklere sahip Kafkas danslarını sahneleyen gruplar, izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı. Gösteriyi izlemeye gelenler arasında Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da yer aldı.

Yaklaşık 2,5 saat süren etkinliğin ardından, gösterinin hayata geçmesine katkı sağlayanlara plaket takdim edildi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.