enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3237
EURO
35,0903
ALTIN
2.300,90
BIST
9.075,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

DEV AKVARYUMU GEZDİLER

DEV AKVARYUMU GEZDİLER
28.03.2018
138
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi düzenlediği ‘Sea Life Akvaryum Gezisi’ ile özel gereksinimli bireylere ve ailelerine keyifli bir gün yaşattı. Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen geziye katılanlar, dev köpek balıklarından vatozlara kadar birçok deniz canlısını görme fırsatı buldu.

Özel gereksinimli bireylerin ve ailelerinin toplumsal hayata katılımını arttırmak, geleceğe umutla bakan bireyler olmalarını sağlamak için çeşitli sosyal aktiviteler düzenlemeye devam eden Beylikdüzü Belediyesi, ilçede yaşayan özel gereksinimli bireyleri, tahsis ettiği otobüs ile Bayrampaşa’daki Sea Life Akvaryum’a götürdü.

Aileleri ve Sağlık İşleri Müdürlüğü yetkilileri ile Sea Life Akvaryum’u gezen özel gereksinimli bireyler, akvaryumda birbirinden güzel deniz hayvanlarını bir arada görmenin mutluluğunu yaşadı. Çocukların mutluluğuna eşlik eden veliler, Beylikdüzü Belediyesi’ne düzenlediği gezi için teşekkür etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.