enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kapaklı’da Sivil Toplum Örgütleri Bilgilendirildi

Kapaklı’da Sivil Toplum Örgütleri Bilgilendirildi
28.12.2016
115
A+
A-

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı ilçesinde düzenlenen toplantıda Sivil Toplum Örgütlerini bilgilendirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı ilçesinde düzenlenen toplantıda Sivil Toplum Örgütlerini bilgilendirdi.

Kapaklı Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın yanı sıra, Büyükşehir ve Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Siyasi Parti Temsilcilerinin de katıldığı toplantıda Büyükşehir Belediyesi, TESKİ ve Kapaklı Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktarıldı.

Kapaklı’nın hak ettiği ilçe statüsüne 30 Mart 2014 yılında kavuştuğunu belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “O günden bu yana Kapaklı özel bir önem gösterilmesi gereken bir yer. Kapaklı gibi Ergene de yeni ilçe oldu. Tekirdağ artık 11 ilçenin ismi. Çok geniş bir arazimiz var. Doğu batı grubuna böldüğümüz zaman, doğu grubu Çorlu, Çerkezköy ve Kapaklı sanayi grubu, diğer batı grubu da tarım grubu oluyor. Sanayi bölgesinde kilometrekareye 870, tarım bölgesinde de 40 kişi düşüyor. Hepsinin sorunları ayrı, Sanayi, Tarım Hayvancılık, Üniversite, Turizm ve Lojistik vizyonu olan bir ilde yaşıyoruz. Bu ilin yerel parlamentosu olan Büyükşehir Meclisin de vizyonlarımıza uygun projeler üretmek zorundayız. Hizmetin siyaseti olmaz hizmet vatandaş için yapılır. Seçime kadar hizmeti konuşacağız 27 ay sonra siyaseti konuşacağız ve halkımızın karşısına çıkacağız. Özellikle 2016 yılından itibaren çok ciddi yatırımlara imza attık ve çok ciddi hizmetler yaptık, bu hizmetlerimiz artarak devam edecek. Fen İşleri, TESKİ ve diğer daire başkanlıklarımız olmak üzere Büyükşehir olarak 3 koldan hizmet yapıyoruz” dedi.

Kapaklı’da yapılan hizmetleri anlatan Albayrak, ilçeye toplam 65 milyon 500 bin lira yatırım yaptıklarını belirtti.

Başkan Albayrak, 2017 yılından itibaren “Yerel Yönetimler Halka Hesap veriyor” toplantıları düzenleyeceklerini de söyledi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.