enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Karakaş referandum çalışmaları için Silivri’de

A+
A-

AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi 3.Bölge Teşkilat Başkanı Metin Karakaş, Büyükçavuşlu’yu adeta tavaf etti. Referandum çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile başlayan Karakaş’ın Silivri mesaisi gece geç saatlere kadar sürdü. Büyük bir ilgiyle karşılanan Karakaş,16 Nisan’daki Referandumda seçmenlerden destek talebinde bulundu.

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı SKM Başkanlığı tarafından yürütülen referandum çalışmaları kapsamında Büyükçavuşlu’da referandum çalışmalarına katılan AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi 3.Bölge Teşkilat Başkanı Sayın Metin Karakaş, eşi Gülcan Karakaş ve parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte esnaf ziyaretleri ve ev ziyaretleri gerçekleştirerek 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda vatandaşlardan destek istedi.

Büyükçavuşlu’da yaşayan vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve sevgi gösterisi ile karşılan Karakaş, vatandaşlara halk oylamasında neden evet oyu kullanılmasını gerektiğini anlattı.

Karakaş, güçlü ve yeni Türkiye’nin inşası yolunda çalışmalara başladıklarını ifade ederek, “16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan referandum da rekor bir oy bekliyoruz. İnşallah, Türkiye rekorunu kırmak için çalışacağız ”dedi.

Karakaş ve beraberindekiler esnaf ve ev ziyaretlerinde vatandaşlarla uzun süre sohbet ederek sunulan ikramlarla dinlenme imkanı da buldu.-SHA

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.