enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Küçükçekmece’de Kışa Hazırlık Hız Kazandı

Küçükçekmece’de Kışa Hazırlık Hız Kazandı
13.12.2015
108
A+
A-

Küçükçekmece Belediyesi karla mücadele için hazırlıklarını hızlandırdı. Bu kapsamda İBB ile kışla mücadele, BEDAŞ ile de elektrik ve aydınlatma toplantıları gerçekleştirildi.

Halkalı’da bulunan belediye binasında gerçekleşen toplantılarda, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcıları M. Besim Müftüoğlu ve Hamza Gönenç başta olmak üzere; İBB ve BEDAŞ’dan yetkili isimler, belediye çalışanları ve mahalle muhtarları da hazır bulundu.

“VATANDAŞLARIMIZIN ETKİLENMEMELERİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Toplantıda konuşan Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu, “Küçükçekmece’nin kışı alt yapı sorunları yaşamadan, kış koşullarından olumsuz etkilenmeyecekleri, kışın keyfini çıkaracakları şekilde yaşamaları için çalışıyoruz. Kar ve sel problemlerini yaşamamak için hazırlıklarımızı tamamladık. Kendi araç filomuzu İBB filosu ile destekledik. Uygun araç noktalarını belirledik. Tuzumuzu depolama alanımıza stokladık. Operatörlerimizin ve şoförlerimizin 24 saat kesintisiz hizmet verebilecekleri çalışma programlarını oluşturduk” dedi.

BEDAŞ TAMAMLAMA SÖZÜ VERDİ

2016 yılı için belediye tarafından sokak, park ve bahçelerimizin aydınlatılmasını desteklemek amaçlı önemli yatırımlar yapılacağını da belirten Başkan Yardımcısı Müftüoğlu, öncelikli olarak yapılması gerekenin elektrik çalışmalarına hız kazandırılması olduğunu söyledi. Muhtarların tek tek elektrik ve aydınlanma sorunlarını dinleyen Müftüoğlu, problemlerin listesini toplayarak 2016 yılı içinde çözüme kavuşturulması için BEDAŞ 2. Bölge Müdürü Murat Yavendier’den ve diğer BEDAŞ yetkililerinden tamamlanma sözü aldı.

ELEKTRİK BÜTÇESİ 50 MİLYON TL

BEDAŞ Sefaköy İşletme Müdürü Veysel Sınanmış ise 2016 yılı Toplantıda alınan kararların uygulanması doğrultusunda içinde Küçükçekmece elektrik altyapısına 50 milyon TL, aydınlatmasına ise 25 milyon lira elektrik bütçesi ayrıldığını ifade etti.

Küçükçekmece’nin 21 mahallesinde açıkta bulunan elektrik havai hatlarının yer altına alınması, trafoların deplase edilerek iyileştirilmesi, elektrik arıza, bakım-onarım çalışmalarının yapılması, park ve bahçelerin aydınlatılması için oluşturulan iş programının uygulanmasına karar verildi.

BEDAŞ yetkilileriyle ve mahalle muhtarları ile interaktif bir toplantı gerçekleştiren Müftüoğlu ve Gönenç Halkalı Meydan İkitelli Yolu’nun aydınlatılması, 2016 yılında Halkalı ve Küçükçekmece bölgesinde yapılacak karla mücadele çalışmalarını da ele aldı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.