enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

KİPTAŞ kura sonuçları açıklandı mı?

KİPTAŞ kura sonuçları açıklandı mı?
28.04.2018
137
A+
A-

KİPTAŞ Silivri kura sonuçları için süreç başladı. Toplam 1508 konut için gerçekleştirilecek olan KİPTAŞ kura çekilişi, Sultangazi Hamza Yerlikaya Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. KİPTAŞ Silivri kura sonuçları, çekilişin tamamlanmasının ardından Tanıtım ve Pazarlama Müdürlüğü üzerindne öğrenilebilecek. İşte, KİPTAŞ Silivri kura sonuçları hakkında detaylı bilgiler

EVLER 24 AY SATILAMAYACAK 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Saraçhane’deki başkanlık binasında gerçekleştirilen Silivri Konutları 3. Etap projesinin tanıtım toplantısında konuşan KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, projenin 1508 konuttan oluşacağını söyledi.  Projenin E-5 karayolu ve TEM otoyoluna çok yakın mesafede, Silivri’nin merkezinde inşa edileceğini kaydederek, “Bu projedeki konutları alt ve orta gelir grubuna sahip vatandaşlarımızın konut edinmesi amacıyla uygun fiyatlarla satışa sunacağız.” dedi.

Yıldırım, 2+1 konutların 195 bin liradan satışa çıkacağını, 36 ay vade imkanı sunulacağını kaydederek, ayrıca yüzde 20 peşin alarak 120 ay banka kredisi ile kira öder gibi ev sahibi olunabileceğini vurguladı.  KİPTAŞ olarak bu projeden ev almak isteyenlerin konut sahibi olmaması şartı getirdiklerini aktaran Yıldırım, ayrıca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, İstanbul’da ikamet etme ve 24 ay konutların satılmama şartları bulunduğunu anlattı.
Yıldırım, “Çabamız gerçek anlamda konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın bu hayalini gerçekleştirmek.” diye konuştu.  Yıldırım, estetik mimarisi, deniz manzaralı daireleri ve birinci sınıf malzeme kalitesiyle sosyal konut algısının yeniden inşa edileceği projenin kaliteli yaşam imkanı sunacağını söyledi.  Projenin içerisinde okul, cami, sağlık ocağı ve ticari alanlar yer alacağını dile getiren Yıldırım, şehir merkezine ihtiyaç duyulmadan konaklama şansına sahip olunacağını bildirdi.  Yıldırım, projeyi 24 ayda bitirmeyi planladıklarını sözlerine ekledi Toplantıda verilen bilgiye göre, 173 bin 606 metrekarelik alan üzerinde 1508 konuttan oluşacak Silivri Konutları 3. Etap’ta deniz manzaralı 2 1 ve 3 1 daire seçeneklerine yer verilecek.

Orta ve alt gelir grubuna yönelik geliştirilen projede 92 metrekare 2 1 daireler 195 bin TL’den, 112 metrekare 3 1 daireler 215 bin TL’den satışa sunuluyor. Projede 36 ay vade farksız ödeme seçeneğinin yanı sıra yüzde 20 peşinat, 120 aya kadar banka kredili taksit imkanı da sağlanıyor.  Site sakinlerinin tüm ihtiyaçlarının düşünüldüğü projede, geniş peyzaj alanlarının yanı sıra çocuk oyun alanları, spor sahası, cami, sağlık ocağı, okul ve ticari alanlara da yer veriliyor.
Silivri Konutları 3. Etap’ta 90 adet 2+1 giriş kat daire için engelli vatandaşlara müracaat önceliği verilecek. Projede zemin kat daireler ihtiyaca uygun olarak tasarlanarak teslim edilecek.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.