enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5059
EURO
34,9169
ALTIN
2.447,53
BIST
9.711,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kırklarelispor’un Yeni Hocası Belli Oldu

Kırklarelispor’un Yeni Hocası Belli Oldu
31.12.2016
147
A+
A-

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’taki temsilcimiz Kırklarelispor’da teknik direktörlük görevine Ekrem Al getirildi.

Tevfik İŞÇİ

Kırklarelispor’da Bilgin Erdem’den boşalan teknik direktörlük görevine Ekrem Al getirildi.

Bilgin Erdem’in Gaziantepspor maçı sonrasında görevi bırakmasının ardından arayışa giren Kırklarelispor yönetimi tecrübeli antrenör Ekrem Al ile görüşerek teklifini iletti.

Yapılan görüşmelerde iki taraf anlaşırken Kırklarelispor’u yeni teknik direktörü Ekrem Al oldu.
Sezonun ikinci yarısında Kırklarelispor’un başında yer alacak Ekrem Al, bu sezonun ilk devresinde Kırklarelispor ile aynı grupta yer alan Eyüpspor’u çalıştırmıştı.
Öte yandan 61 yaşındaki tecrübeli antrenör eşliğinde Kırklarelispor’un lig arası ve yılbaşı tatilinin ardından 2 Ocak’ta toplanacağı öğrenildi.

EKREM AL KİMDİR?
İlk teknik direktörlük deneyimini 1990-91 sezonundan Trabzon yöresinin tanınmış ekiplerinden Trabzon Telekomspor’u çalıştırarak edindi.
Daha sonra Yalıspor, Ofspor, Giresunspor, Gümüşhanespor, Bulancakspor gibi takımları çalıştırdı. 1999-00 sezonun başından itibaren Akçaabat Sebatspor’da görev almaya başladı ve burada iki sezon kaldı. Ardından birçok 3. Lig, 2. Lig ve 1. Lig ekibinde görev aldı.

Ekrem Al, 1461 Trabzon, Altay, Göztepe, Şanlıurfaspor, Orduspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Adanaspor takımlarını da çalıştırdı.

trakyasporgazetesi

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.