enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5908
EURO
34,8058
ALTIN
2.422,71
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Yıldırım, Gazetecileri ağırladı

Yıldırım, Gazetecileri ağırladı
21.11.2019
117
A+
A-

CHP Silivri İlçe Başkan Adayı Abdullah Yıldırım Öğretmen evinde kahvaltılı toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

Abdullah Yıldırım konuşmasında şunlara yer verdi;

Görev aldığımız dönemde gayet güzel çalışmalar yaptığımıza inanıyorum. Geçmişe dönmenin bir manası yok. Bizim iddiamız bir başlangıç yapmak, değerli üyelerimizi ve partililerimizi bir araya getirerek birlikteliği sağlamak. Seneler çok çabuk geçiyor.  Hiç anlamadan zaman geçiyor. Beş senede   çabuk geçecek. Buradan yola çıkış amacımız yeni arkadaşlarımızda iddialılar, bizimde iddiamız partimizi derleyip toparlamak. Tekrar birleştirmek, bütünleştirmek.

Eski CHP’nin aile havası vardı.1992 yılında CHP Türkiye’ de yeni kuruldu.İstanbul’da ilk örgütlenen ilçe Silivri oldu. Biliyorsunuz ilk seçimlerimizde  1994 yerel seçimlerinde kazandık.1999 yılında kazandık.2004 yılında seçimi kaybettik.2009 yılında seçimi kazandık.20019 yılında kaybettik. Bunların sebeplerini uzun uzadıya anlatmaya gerek yok. Ama bu konuya değinmeden de geçemeyeceğim.

Partimizin Silivri’de çok güçlü  bir tabanı var.Silivri’de nüfusun artmasına rağmen çok iyi bir tabanımız var. Silivri Trakya’nın, İstanbul’a açılan, İstanbul’un Trakya ya Avrupa’ya açılan kapısıdır. Bu birlikteliğimizi korumak boynumuzun borcu, tekrar seçimleri almak boynumuzun borcu bugünden itibaren start veriyoruz. Bu amaç ve bu ümitle bu hasretle yola çıkıyoruz. Yapabilir miyiz? yaptık,yine yaparız. Biz bunu iddia olarak söylemiyoruz, biz bunu daha önce yaptık.

Delegelerimiz kongrede bizi seçerler ise,bütün alana sahip olacağız. Parti üyelerimiz her şeyi farkındalar. Doğrusu Silivri halkı bizden daha fazla bilgi sahibi.

Ben baktığım zaman CHP ile kendimi özleştiriyorum. Cumhuriyet Halk Partisi benim yaşam biçimim olmuş. Kimisinin mesleği olmuş, benim yaşam biçimim. Soruyorsunuz ne iş yapıyorsunuz diye ,ilçe başkanıyım, belediye başkanıyım. Bunlar bir meslek değil. Halkın ve partili üyelerimizin verdiği bir görevdir.

İlçemizde etkin bir siyaset yürüteceğiz. Kapalı kapılar ardında birkaç kişi ile alınan kararlar dönemine son vereceğiz. Sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman parti binamız partililerimizle dolup taşmalı, partililerimiz haran partiye gelerek, düşünce ve fikirlerini bizimle paylaşmalılar.

CHP’ye gönül vermiş arkadaşlarıma sadece bir dönem için tekrar göreve talip olduğumu ilan ediyorum. Bu parti kimsenin babasının malı değil. Bu parti Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği partidir. Bunun herkes kıymetini bilecek.

Şimdi %3-4 oyu olan bir parti bugün gelmiş,Silivri’yi yönetiyor. Kadrosu yok, hazırlığı yok. Hala orada CHP’li arkadaşlarımız duruyor. Demek ki işlerini iyi yapıyorlar ki orada duruyorlar dedi.

Ardından Yaşar Gören kongre süreciyle ilgili açıklama yaptı. Gören şunları söyledi; Biz kalemizi burada kaybettik. Kaybetme sebeplerimizi tartışıyoruz. Özcan Işıklar’ın bilhassa ikinci döneminde ve mevcut ilçe başkanının yönetiminde partide ciddi sıkıntılar yaşandı. Partide sevgisizlik,kişisel kinler hakimdi. Bunlar sandığa yansıdı ve belediyeyi kaybetmemize neden oldu. 31 Mart öncesi Silivri Belediyesi ne kaybettiren anlayış maalesef şimdi kongre sürecinde de kapalı kapılar arkasındaki planlarla işi götürmeye çalışıyor. Hala İlçe başkanı aday mı? Değil mi ,bilen yok dedi.

Toplantıda hazırlanan manifesto,Eren Ege tarafından okundu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.