enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kutlu: ‘Allah’tan kendilerinden yardım istemedik’

15.03.2017
117
A+
A-

Adalet ve Kalkınma Partisi Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın geçtiğimiz günlerde göstermiş olduğu tepkiye karşı tepki ile cevap verdi: “Allah’tan kendilerinden yardım istemedik”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunarak Adalet ve Kalkınma Partisi’nin standının kuruluş şekline tepki göstermiş, “Belediye’ye söylense uygun biçimde oraya monte edilirdi” demişti. Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Rıfat Kutlu da yine sosyal medya hesabı üzerinden “Belediye Başkanı’nın ‘Halkın parasıyla yapılan kaldırımları bozuyorlar, bize söyleselerdi uygun bir biçimde yapardık’ söyleminden hemen sonra ‘Evet’ çadırının tam karşısına 2 adet Hayır tabelası aynı kaldırımlara çakıldı. Hem de her ayak 4 adet çiviyle… Allahtan kendilerinden yardım istemedik, zira biz 1 çiviyle hallettik.” diyerek Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a cevap niteliğinde bir paylaşımda bulundu. Kutlu ayrıca Silivri Belediyesi’nin ilçenin yolları konusundaki uygulamalarına da tepki gösterdi.

Kutlu’nun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım şu şekilde:

İlk fotoğraf Evet çadırının, diğer fotoğraflar hayır tabelasının…

Geçtiğimiz günlerde Silivri Belediye Başkanı; “Halkın parasıyla yapılan kaldırımları bozuyorlar, bize söyleselerdi uygun bir biçimde yapardık” söyleminden hemen sonra Evet çadırının tam karşısına 2 adet Hayır tabelası aynı kaldırımlara çakıldı. Hem de her ayak 4 adet çiviyle… Allahtan kendilerinden yardım istemedik, zira biz 1 çiviyle hallettik.

Demek ki asıl rahatsızlık kaldırım delmek değilmiş. Eğer öyle olsaydı daha kötüsünü kendileri yapmazdı.

Vel hasılı Biz zarar verdiğimiz taşların gerekirse parasını veririz de, siz halkın parasıyla yaptığınız bu yolların hesabını nasıl vereceksiniz?  -SHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.