enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4695
EURO
34,7807
ALTIN
2.477,67
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Ne Yaptılarsa Olmadı: 4 Saat Yakalamaya Uğraştılar

Ne Yaptılarsa Olmadı: 4 Saat Yakalamaya Uğraştılar
05.04.2017
118
A+
A-

Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey Beldesinde sulama kanalına düşen domuz, görevlileri 4 saat boyunca peşinden koşturdu.

 Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey Beldesinde sulama kanalına düşen domuz, görevlileri 4 saat boyunca peşinden koşturdu. Barikatlardan atlayan, kement ve ağlardan kurtulan domuzu yakalamak mümkün olmadı. Görevlilerle domuzun mücadelesi izleyenleri güldürdü. Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey Beldesinde Devlet Su İşlerininin (DSİ) sulama kanalına düşen domuz bir türlü yakalanamadı. Belde sakinlerinin ihbarı üzerine Çanakkale Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü bölgeye 6 kişilik ekip sevk etti. Görevliler üreme döneminde olması nedeniyle avlanma yasağı olan domuzu yakalayarak doğaya salmak için tuzaklar kurdu. Boş olan sulama kanalına giren görevliler, sağa solan koşturan domuzu engellemek için barikat kurdu. Ancak domuz, bu barikatı aşmayı başardı. Ardından bir başka görevli, domuzu ağla yakalamaya çalıştı. Ağa giren domuz, görevliyi devirerek yine kaçtı.

Pes etmeyen görevliler, bu kez hem barikat hem ağ hem de kementleri aynı anda kullanmaya çalıştı. Ancak domuz, bazen barikatın üzerinden atlayarak bazen de hızını kullanarak her seferinde bu engelleri de aştı. Yaşanan mücadele esnasında bir kişinin de kolu kırıldı. Yaklaşık 4 saat süren mücadelenin galibi domuz oldu. Kanal içerisindeki su borusuna giren domuzu dışarı çıkaramayan görevliler pes etti. Hızlı domuz, girdiği kanalın içerisinde kaldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.