enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6103
EURO
34,6845
ALTIN
2.525,53
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BOZOĞLU MOTOSİKLET FESTİVALİNE BAYRAM ÜSTÜNDAĞ TİŞORTÜ İLE MOTOR ÜSTÜNDE GİTTİ

BOZOĞLU MOTOSİKLET FESTİVALİNE BAYRAM ÜSTÜNDAĞ TİŞORTÜ İLE MOTOR ÜSTÜNDE GİTTİ
A+
A-

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu Silivri Motosiklet Kulübü tarafından Silivri sahilinde düzenlenen Motosiklet Festivaline, geçtiğimiz yıllarda geçirdiği motor kazası ile hayatını kaybeden önceki dönem AK Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Bayram Üstündağ’ın resmini taşıyan tişörtle motosiklet üstünde gitti.

Kendisi de eski bir motorcu olan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu Bayram Üstündağ’ın mükemmel bir kişiliğe sahip motor tutkunu bir insan olduğunu ve bu anlamlı günde onu unutmadığımızı hatırlatmak istediğini belirterek şu ifadelere yer verdi.

Silivri Motosiklet Kulübü tarafından düzenlen  Türkiye’nin birçok yerinden Silivri’mize gelerek bu güzel organizasyona katılan motorcu arkadaşlarımızla bir araya gelmek için organizasyona katılma kararı aldık. Öncelikle bu organizasyonda emeği geçen bütün motor kulüplerini ve üyelerini tebrik ediyorum. Bir çoğumuzun yakından tanıdığı gönül insanı değerli dostumuz Bayram Üstündağ kardeşimizi sizlerin bildiği gibi elim bir kaza sonucu kaybettik. Hem Bayram Başkanımızı unutmamak hem de onu onun en sevdiği hobisi, yaşam tarzı olan motor festivalinde bir kez daha hatırlatmak adına böyle bir girişimde bulunduk. Ben şahsım ve teşkilatım adına bir kez daha kendisine ve ahirete intikal etmiş bütün motorcu kardeşlerimize yüce Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyorum. Geride kalan bütün motosiklet dostu kardeşlerimize de kazasız, belasız keyifli sürüşler temenni ediyorum.” dedi. AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı önünde motosikletle hareket eden Başkan Bozoğlu festival alanına giderek orada bulunan motorcularla sohbet edip stantları gezdikten sonra festivalden ayrıldı. Festival komitesi Başkan Bozoğlu’na bu anlamlı ziyaretinden ve festivale olan desteklerinden dolayı teşekkür etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.