enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6992
EURO
34,8918
ALTIN
2.508,78
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivrili öğretmenlerden örnek bir proje

Silivrili öğretmenlerden örnek bir proje

Silivri Piri Mehmet Paşa okulu öğretmenlerinden Birgül Mengüllüoğlu ve Nimet Kaya Özen’in Engelli bireylerin haklarına dikkat çekmek adına caddeyi renkli şemsiyeler asarak farkındalık oluşturdu. Yapılan çalışma vatandaşlar tarafından ilgi ve takdirle karşılandı.

Silivri Piri Mehmet Paşa okulu Müdür Yardımcısı Nimet Kaya Özen ve Okulun özel eğitim sınıfı öğretmeni Birgül Mengüllüoğlu, Silivri Fevzi Çakmak caddesinin bir bölümünü kendi imkanlarıyla renkli şemsiyeler asıp, cadde üzerindeki elektrik direkleri ağaç ve tabela direklerine engelli bireylere dikkat çekmek adına farkındalık oluşturdu. Yapılan etkinlikle ilgili olarak açıklama yapan Silivri Piri Mehmet Paşa okulu özel eğitim sınıfı öğretmeni Birgül Mengüllüoğlu “Engelli denilince insanlar hep vicdani noktaya bakıyor gibi, acıma gibi lütuf verme gibi bir davranışımız var ama insanların ne kadar farkındayız, haklarına ne kadar önem veriyoruz biraz da ona dikkat çekmek adına gerçekleştirdiğimiz bir proje bu. Ulusal etkinlik kapsamında “Bir nefeste sen ver” isimli başlattığımız bir yıl sürecek olan projemizin etkinliği. Buradaki amacımız cadde üzerine küçük tabelalar yerleştirdik, insanlara engelli bireylerin hayatta var olduklarını, bizim birlikte yaşadığımızı ve bunu artık aşmamız gerektiğini göstermek için başlattığımız bir proje. Hiç kimseden yardım, bağış gibi şeyle talep etmiyoruz sadece insanların biraz daha duyarlık ve biraz daha farkındalık. Hiçbirimiz aynı değiliz, farklıyız ama eşitiz ve hep birlikte rengarengiz” dedi.

Kaynak: SHA

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.