enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3276
EURO
35,0275
ALTIN
2.284,06
BIST
8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tekirdağspor’a Baklava Dopingi

14.01.2017
140
A+
A-

Başkan Eşkinat’tan Tekirdağsporlu futbolculara baklava dopingi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, pazar günü oynanacak Kocaelispor maçı öncesi Tekirdağspor antrenmanını ziyaret ederek futbolculara baklava ikram etti. Tekirdağspor’un antrenman yaptığı Namık Kemal Stadı’na giderek zorlu karşılaşma öncesinde takıma moral vermek isteyen Başkan Eşkinat’a Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Tekirdağspor Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.
FUTBOLCULAR VE TEKNİK HEYET İLE GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

Antrenman öncesi futbolcular ve teknik heyet ile görüş alışverişinde bulunan Eşkinat; Pazar günü saat 13.30’da oynanacak olan Tekirdağspor – Kocaelispor müsabakasında sarı siyahlı ekibimize başarılar diledi.

EŞKİNAT: “BİZLER SONUNA KADAR SİZLERİN ARKASINDAYIZ”

Futbolculara baklava ikramı yapan Başkan Eşkinat; “Şehrimizin gururu Tekirdağspor’un aydınlık günlere kavuşması için şehrin yöneticileri olan bizler ve Tekirdağspor Yönetim Kurulu ile birlikte el ele daha fazla neler yapabileceğimizi konuşuyoruz. Sizlerden isteğimiz hiçbir şeyi düşünmeyip pazar günü bu sahada en iyi oyununuzu oynayarak şehrimize galibiyet hediye etmeniz. Bizler sonuna kadar sizlerin arkasındayız.” dedi.

“İNANIYORUM Kİ ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE ÖNCE PLAY OFF’A ORADAN DA ŞAMPİYONLUĞA KOŞACAĞIZ”

Tekirdağspor’un play off iddiasının devam ettiğinin altını çizerek sözlerine devam eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Play Off’a kalmak için zirve ile aramızda sadece 5 puan fark var. İnanıyorum ki önümüzdeki günlerde sorunları tamamen çözülmüş bir Tekirdağspor yaratıp sizlerle önce play off’a oradan da şampiyonluğa koşacağız.” diye konuştu.

“DAHA ÖNCE BAŞARDIĞIMIZ GİBİ YİNE ŞEHİR OLARAK KENETLENİRSEK BU TAKIM HAK ETTİĞİ YERLERE GELECEKTİR”

Pazar günü saat 13.30’da başlayacak karşılaşmaya tüm Tekirdağlıları davet eden Eşkinat; “Tekirdağspor’un bulunduğu yeri hak etmediğini hepimiz biliyoruz. Daha önce yaptığımız, daha önce başardığımız gibi yine şehir olarak kenetlenirsek bu takım hak ettiği yerlere gelecektir. Tüm hemşerilerimi Pazar günü Namık Kemal Stadı’na sarı siyahlı takımımızı desteklemeye davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

ALBAYRAK TEKİRDAĞSPOR’UN ZORLU VİRAJDAN BAŞARILI İLE DÖNECEĞİNE İNANDIĞINI İFADE ETTİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da futbolculara yönelik bir konuşma yaparken, Kocaelispor maçının zorlu bir mücadeleye sahne olacağını bildiğini ancak Tekirdağspor’un bu zorlu virajdan da başarılı ile döneceğine inandığını ifade etti.

TEKİRDAĞSPOR 24 PUANLA 10. SIRADA YER ALIYOR

Spor Toto 3. Lig 1. Grup 20. hafta karşılaşmasında pazar günü 13.30’da Kocaelispor ile karşılaşacak Tekirdağspor 24 puanla 10. sırada yer alırken rakip Kocaelispor ise 31 puanla ikincilik koltuğunda oturuyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.