enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3271
EURO
35,0710
ALTIN
2.294,30
BIST
8.991,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Torun Sevmeye Gitti, Geliniyle Birlikte Öldürüldü

Torun Sevmeye Gitti, Geliniyle Birlikte Öldürüldü
03.04.2017
133
A+
A-

Tekirdağ Çorlu İlçesi’nde 42 yaşındaki Hüseyin Gerçik, oğlunu terk ederek başka bir kişiyle yaşayan, ancak henüz boşanmayan gelini 26 yaşındaki Yaşariye Gerçik’in evine, iddiaya göre 4 yaşındaki torununu görmeye gitti.

Tekirdağ Çorlu İlçesi’nde 42 yaşındaki Hüseyin Gerçik, oğlunu terk ederek başka bir kişiyle yaşayan, ancak henüz boşanmayan gelini 26 yaşındaki Yaşariye Gerçik’in evine, iddiaya göre 4 yaşındaki torununu görmeye gitti. Hüseyin Gerçik ve gelini evde pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Olay sırasında evde uyuyan erkek çocuk koruma altına alınırken, polis çifte cinayetin şüphelisi olarak, genç kadının birlikte yaşadığı Birol A.’yı yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, gece 02.30 sıralarında Cemaliye Mahallesi’nde meydana geldi. Yaşariye Gerçik, bir süre önce 4 yaşındaki çocuğunu da alarak eşi Emrah Gerçik’i terk edip Birol A. ile birlikte yaşamaya başladı. Dün gece Emrah Gerçik’in babası Hüseyin Gerçik, iddiaya göre torununu görmek için gelininin birlikte yaşadığı Birol A.’nın evine gitti. Bir süre sonra evden silah sesleri gelmesi üzerine komşuları polise haber verdi. Evde yapılan incelemede, Hüseyin ve gelini Yaşariye Gerçik salonda kanlar içinde ölü bulundu.

POMPALIYLA ÖLDÜRÜLDÜLER

Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından pompalı tüfekle öldürüldüğü belirlenen Hüseyin ve Yaşariye Gerçik’in cesetleri otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Olay sırasında başka bir odada uyuyan 4 yaşındaki çocuk ise polis ekiplerince koruma altına alındı. Polis cinayet şüphelisi olarak, genç kadının birlikte yaşadığı Birol A.’nın yakalanması için çalışma başlattı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.