enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5691
EURO
34,9515
ALTIN
2.426,67
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ALİPAŞA LİDERİ DEVİRDİ: 1-0

ALİPAŞA LİDERİ DEVİRDİ: 1-0
30.05.2022
98
A+
A-

Amatör 2.Küme 1.Grupta haftanın sonucu Alipaşaspor’dan geldi.

Silivri temsilcisi uzak ara liderliğini sürdüren Öznakkaş’ı 1-0 mağlup ederek hem rakibine ilk yenilgisini tattırdı hem de ikincilik yarışında ben de varım dedi. Silivri Müjdat Gürsu Stadı’nda oynanan maçta ilk yarı golsüz sona ererken ev sahibi ekibe 3 puanı getiren tek golü 85. Dakikada uzaklardan bir vuruşla Sinan Akbay attı: 1-0.

ÖZMEN’DEN KRİTİK KURTARIŞLAR

Alipaşaspor kalecisi Özmen de Sinan Akbay’ın golünden önce yüzde yüzlük Öznakkaş gol pozisyonlarında kalesinde devleşti. Öznakkaş önünde yüzde yüzlük iki net pozisyonu kurtaran tecrübeli file bekçisi de galibiyette önemli rol oynadı.

ALİPAŞA RÖVANŞI ALDI

90 dakikası tam bir taktik savaşı şeklinde geçen maçta sezonun ilk yarısındaki mücadeleye benzer bir şekilde kıran kırana geçerken bu kez gülen taraf Alipaşaspor oldu. Ev sahibi ekipte Okan’ın her iki devrede birer topu direkten dönerken lider Öznakkaş da yenilmesine rağmen son düdüğe kadar iyi bir mücadele ortaya koydu. Bu sonuçla Öznakkaş 37 puanda kalırken 23 puana yükselen Alipaşaspor 23 puana yükselerek ikincilik yarışı için de iddialı duruma geldi. 37 puanda kalan Öznakkaş’ın şampiyon olması için de önünde sadece 1 galibiyet kaldı. Öznakkaş, İstanbul Arena’ya göre ikili averajı daha iyi olduğu için önümüzdeki hafta oynayacağı Çeltik maçını kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Kaynak: ENGİN AKIN

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.