enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Trafolar Artık Sanat Kaynağı

Heryeri sanat kokan Beylikdüzü’nde elektrik trafoları da soğuk görüntüsünden kurtarılıyor. Her trafo için belirlenen temayı çizen Beylikdüzü Belediyesi ressamları titizlikle çalışıyor. Estetik görüntüye kavuşturulan trafolar, ilçenin her yanında hissedilen sanatın da bir kanıtı.

Trafolar Artık Sanat Kaynağı
02.10.2015
110
A+
A-

Beylikdüzü’nde trafolar renklenip, güzelleşiyor. Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelindeki trafoları boyama çalışmalarına başladı. Hızla yol alan ressam ekibinin yürüttüğü çalışmalar görülmeye değer. Ana arter ve meydanlar üzerinde bulunan elektrik trafo binalarını ve açık alan duvarlarını boyayarak modern bir görüntü oluşturmaya devam eden ressamlar ilçenin sanat dokusuna da katkı sunuyor.

İlçe Kimliğine Uygun Çalışmalar Yapılıyor

Trafo boyamalarında farklı temalar uygulamaya çalışarak alışılmışın dışında sanatsal faaliyetler yapan ekip, modern Beylikdüzü’nün kent yapısına uygun motifleri ustalıkla işliyor. 3 boyutlu yapılan çalışmalarda ilçenin kimliğine uygun özgürlük temaları ve Usta Sanatçı Şener Şen’in çizimleri ilgi çekiyor. Resimler hakkında bilgi veren Park ve Bahçeler Müdürü Ziya Duman, “Bölgemizi nasıl daha çok güzelleştiririz? Duvarlara, trafolara nasıl daha güzel bir görüntü kazandırabiliriz diye düşündük. Trafoları, duvarları okula cephe dış mekanları bulunduğu noktaya uygun işlemeye başladık. Şehri güzelleştirmek adına kadın, özgürlük gibi temaları olan çalışmalarla mevcut duvarlara sanat niteliği katmaya devam ediyoruz” dedi. İlçede bulunan 100’e yakın trafoda yapılacak çizimlerde şimdiye kadar Büyükşehir Mahallesi Çamlık Caddesi üzeri, Barış Mahallesi Şener Şen Parkı, Marmara Mahallesi Hürriyet Parkı ve Gürpınar Mahallesi’nde bulunan cep park içerisindeki trafolarda boyama çalışması gerçekleştirildi.

Trafolar Boyandı (1) Trafolar Boyandı (2) Trafolar Boyandı (3) Trafolar Boyandı (4)

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.