enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3276
EURO
35,0275
ALTIN
2.284,06
BIST
8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Trakya’da Sevgililer Günü Hediyesi Böyle Olur

Trakya’da Sevgililer Günü Hediyesi Böyle Olur
14.02.2017
121
A+
A-

Edirne’de antika ürünler satan bir kişi, Trakyalı çiftlere 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kalpli maketin üzerine ‘Sevüüm beya’ yazarak beğenilerine sundu.

 Edirne’de antika ürünler satan bir kişi, Trakyalı çiftlere 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kalpli maketin üzerine ‘Sevüüm beya’ yazarak beğenilerine sundu.

14 Şubat Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala Antika işiyle uğraşan Aziz Alpan, Edirne Saraçlar Caddesinde antika eşyalarının satışını yaptığı tezgahında sevgililer günü için hazırladığı hediyelere yer verdi. Kalpli maketin üzerine ‘Sevüüm beya’ yazarak, Trakyalı çiftlere sevgililer günü öncesi ürünlerini sergiledi.

“Çiftler hayal ediyor, biz yapıyoruz”

14 Şubat Sevgililer Günü öncesi çiftlerin hayal ettiği ürünü çıkartıp özel ürünlerini hazırladığını belirten Alpan, “Sevgililer gününe birkaç gün kala Trakyalı çiftlerimize özgü ‘Sevüüm beya’ gibi yazılarla ürünler hazırladık. Gelen kişilerin hayal ettiği ürüne göre isimler ve şekiller ile hazırlayıp 2 saat için de teslim ediyoruz” dedi.

“Sevgililerin gönlü olsun”

Alpan, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel anlamlı bir şeyler yapmak istediğini belirterek, “Sevgililer gününe özel bir arkadaşımızın kabiliyeti var, özel isteğe göre böyle şeyler yapıyor. Sevgililere yardımcı olmak için kalpten maket üzerine isim yazıyoruz. Hayal ettiğiniz ürünü çıkartıp sevgililere sunuyoruz. Sipariş verebiliyorlar, İstediği ismi de yazdırabiliyorlar. Antikacıyım ama sevgililer günü yaklaşırken değişik anlamlı bir şeyler yapmak istedim. Şuan talep yoğun, özel yaptıran sevgililerimiz çok. Etrafta ki esnaflar sevgililer gününe göre süsle vitrinini süslüyor. 14 Şubat Sevgililer Günü’de dahil bu ürünleri satacağız. El emeğine 10 Lira değmez ama sevgililerin gönlü olsun” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.