enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3271
EURO
35,0710
ALTIN
2.294,30
BIST
8.991,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Yılmaz’dan Berat Kandili mesajı

Başkan Yılmaz’dan Berat Kandili mesajı
19.04.2019
112
A+
A-

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Berat Kandili nedeniyle yayınladığı mesajında, “Bu mübarek günde vatanımızın ilelebet korunmasını, milletimizin birlik ve beraberliğinin daim olmasını, tüm İslam coğrafyasının huzur içinde yaşamasını Yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. Yılmaz, mesajında şunları söyledi: “Müslümanların, Yüce Allah’ın affederek günahlarından kurtulacağına inandığı geceye Berat Gecesi denilmiştir. Bu gecede dua yapılır, af dilenir, tövbe edilir ve yeni bir hayatın başlangıcına adım atılır. Yüce Allah’ın, inanan insanlara sunduğu kıymetli zamanlardan biridir. Bu mübarek gecenin önemini idrak ederek değerlendirmemiz gerektiğini belirtmek isterim. Diğer yandan 11 ayın sultanı Ramazan Ayı’na yaklaştığımızın da habercisi olan Berat Gecesi, hepimiz için yeni bir başlangıç olsun. Dünyadaki Müslümanlar için, zulme uğrayan insanlar için, gönül coğrafyasındaki soydaşlarımız için, Silivri’miz ve ülkemiz için dua edelim. Bu mübarek günde vatanımızın ilelebet korunmasını, milletimizin birlik ve beraberliğinin daim olmasını, tüm İslam coğrafyasının huzur içinde yaşamasını Yüce Allah’tan niyaz ederim. Bu vesileyle Berat Kandili’nizi tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.