enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5702
EURO
34,9795
ALTIN
2.423,87
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Yaşam Vadisi’nde Yaz Boyu Spor Yapın

Yaşam Vadisi’nde Yaz Boyu Spor Yapın
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, sporu halkla buluşturacak etkinliklerine devam ediyor.

Yaşam Vadisi’nde haftanın 4 günü yaz boyu sürecek koşu, zumba, fitness ve total body, vatandaşın katılımına açık ve etkinlikler ücretsiz

Sağlıklı yaşam için harekete geçen Beylikdüzü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, Beylikdüzü sakinleri için enerjisi yüksek bir spor programı hazırladı. Yaşam Vadisi’nde haftanın 4 günü, bütün yaz boyunca spor etkinlikleri olacak. Katılımların ücretsiz olduğu ve kayıt gerektirmediği etkinlikler kapsamında Zumba, Koşu, Fitness ve Total Body, uzman eğitmenler eşliğinde Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri uygulanıyor.

Salı ve Perşembeleri koşu, fit camp ve zumbadan oluşan sabah programı Saat 08.00 – 10.00 arası, akşam programı ise Saat 19.00-21.00 arası yapılıyorken, Cumartesileri Saat 10.00-12.00 arası koşu, total body ve zumba etkinlikleri hayata geçiyor. Pazarları da koşu ve total body, Saat 10.00 ile 11.00 arasında.

Yaşam Vadisi’nde toplu koşu etkinliğine katılmak isteyenler vadide bulunan Çanakkale Rölyefi önünde toplanıyor. Zumba, Total Body ve Fit Camp için toplanma alanı ise Yaşam Vadisi Sahnesi. Etkinliklere katılmak isteyenlerin etkinlik günleri branş saatlerinde alanda bulunmaları yeterli.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.