enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3373
EURO
35,1899
ALTIN
2.246,00
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
12°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

“1 Eylül Dünya Barış Günü” Mesajı

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak’tan“1 Eylül Dünya Barış Günü” Mesajı
“Ülkenin savunması için yapılmadıkça savaş bir cinayettir”

“1 Eylül Dünya Barış Günü” Mesajı
31.08.2015
104
A+
A-

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, “1 Eylül Dünya Barış Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Dr. Toprak mesajında, “Barış tüm dillerin, tüm dinlerin, tüm milletlerin ortak dileği; her dilde farklı söylense de aynı anlama gelen, insanı insan yapan tek özelliğidir” dedi.

Başkan Dr. Handan Toprak, savaşların olmadığı insanların barış ve kardeşlik duyguları içinde yaşadığı bir dünya dilediğini belirterek; “ Barış kültürümüz olsun desek de, söz dünyada olan bu denli çatışmaların yanında hükümsüz kalabiliyor. Dünyanın neresinde olursa olsun eğer bir çocuğun, bir kadının gözünden yaşlar akıyorsa barış hala gerçekleşmemiş demektir.

Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Ülkenin savunması için yapılmadıkça savaş bir cinayettir”, Atatürk’ün “Yurtta barış, dünyada barış” sözünün rehberliğinde barış için çalışacağız. 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde başta ülkemizde olmak üzere, komşularımıza, masum milletlere ve insanlık dünyasına barış diliyor, barışın egemen olacağı bir ülkede, bir coğrafyada, bir dünyada yaşamak özlemiyle saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.