enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇELENK SUNUMU İLE BAŞLADI

29 EKİM CUMHURİYET  BAYRAMI ÇELENK SUNUMU İLE BAŞLADI
25.08.2015
104
A+
A-
Silivri`de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen Çelenk Sunumu ile başladı. 
Cumhuriyet`in ilanının 90. yılı nedeniyle dün Silivri’de çelenk sunma töreni yapıldı. Atatürk Anıtı Önünde yapılan törene Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Garnizon Komutanı Prs. Yrb. Mustafa Murat Çetinkaya, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Cumhuriyet Başsavcısı Lütfü Dursun, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, MHP Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz, AK Parti İlçe Başkan Vekili Dilek Demiral, DP Silivri İlçe Başkanı Halide il genel meclis üyeleri, Avlu, parti yöneticileri ve belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Silivri Muharip Gaziler Derneği’de üyeleri de resmi giysileri ile protokol de yerini aldı.
Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemine uygun mesaj bir öğrenci tarafından okundu. Ardından sırasıyla Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Garnizon Komutanı Mustafa Murat Çetinkaya, ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar Atatürk Anıtı önüne çelenk sundu.
Kutlamalar açılış, konser ve yürüyüşlerle devam edecek
Silivri’de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 29 Ekim Salı günü de devam edecek. Kaymakamlık makamında ve ilçe stadında yapılacak resmi programın ardından,
 Cumhuriyet Parkı’nın açılışı gerçekleştirilecek. 40 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen, İstanbul’un en büyük parkı olma özelliğini taşıyan Cumhuriyet Parkı Yeni Mahalle Toplu Konutlar bölgesinde açılacak. Belediyesi önünden başlayacak Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleşecek. Atatürk Anıtı’na kadar devam edecek yürüyüşte bayraklarla ve söylenen marşlarla cumhuriyet coşkusu hep bir ağızdan dile getirilecek. Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının finalinde ise Kıraç Silivrililer`le buluşacak. Silivri sahili festival alanında konser verecek Kıraç, Silivrililer`in cumhuriyet coşkusuna coşku katacak.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.