enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5490
EURO
34,8241
ALTIN
2.439,12
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Akgün, İbrahim Cevahir’in Cenazesine Katıldı

Akgün, İbrahim Cevahir’in Cenazesine Katıldı
26.09.2015
139
A+
A-

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir’in cenaze törenine katıldı.

Başkan Akgün, İbrahim Cevahir için Fatih Camii’nde düzenlenen cenaze törenine CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın ile birlikte katıldı.

Katılım çok yoğundu

Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Başbakan Tansu Çiller, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, eski İçişleri Bakanı Muammer Güler, eski AB Bakanı Egemen Bağış, milletvekilleri, sanatçılar, iş ve spor dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Fatih Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından cenaze namazına geçildi. Cenaze törenin ardından İbrahim Cevahir’in cenazesi Yeniköy Mezarlığı’na götürülerek burada defnedildi.

“Önemli bir değerimizi yitirdik”

Cevahir ailesine başsağlığı ve taziye dileklerini ileten Başkan Akgün; “İbrahim Cevahir sadece önemli bir işadamı değil herkesin yardımına koşan iyi yürekli bir insandı. Türkiye çok önemli bir değerini daha yitirdi. Kendisine Allah’tan rahmet, acılı yakınlarına başsağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağolsun” ifadesini kullandı.

1 2 3 4 5

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.