enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3271
EURO
35,0710
ALTIN
2.294,30
BIST
8.991,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Akgün, Bayramı Büyükçekmece Ailesi ile Geçirdi

Başkan Akgün, Bayramı Büyükçekmece Ailesi ile Geçirdi
26.09.2015
137
A+
A-

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, geleneği bu yılda bozmayarak bayram sürecince ilçeyi mahalle mahalle gezerek, bayramı Büyükçekmece ailesi ile birlikte kutladı.

Başkan Akgün, ilçenin yaşlılarını ve hastaları da unutmayarak onları da evlerinde ziyaret edip ellerini öpüp, Kurban Bayram’larını kutladı.

Gelenek bu bayramda da bozulmadı

Kurban Bayramı’nın birinci günü gerçekleştirilen halk bayramlaşmasının ardından ikinci günden itibaren ilçeyi mahalle mahalle gezen Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, hem Büyükçekmecelilerle bayramlaştı, hem de vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Bayram ziyaretlerine bu yıl Tepecik’ten başlayan Başkan Akgün’e belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da eşlik etti. Tepecik Meydanı’ndaki esnafla tek bayramlaşan Başkan Akgün, sonrası günlerde de Kamiloba, Celaliye, Kumburgaz, Güzelce, Mimarsinan ve Büyükçekmece merkezde pek çok esnaf ve ev gezisi gerçekleştirdi.

Yaşlı ve hastaları evlerinde ziyaret etti

Büyükçekmece’nin çınarları sayılan yaşlıları ve hastaları unutmayan Başkan Akgün, bu kişileri de evlerinde ziyaret ederek ellerini öptü. Bayramların milli ve manevi duyguları pekiştiren, birlik ve beraberliğimiz perçinlendiği önemli günler olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyor, bu duygular içerisinde tüm İslam aleminin, milletimizin ve Büyükçekmece ailemin bayramını en içten duygularımla kutluyorum” ifadesini kullandı.

1 2 3 4 5 6

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.