enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3283
EURO
35,0825
ALTIN
2.297,56
BIST
8.989,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Ali Tabakoğlu’ndan Saadet’e Ziyaret

Ali Tabakoğlu’ndan Saadet’e Ziyaret
25.08.2015
130
A+
A-

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda tecrübeli bir ekibe ihtiyaç olduğunu ve bu sebeple yeniden başkanlığa talip olduğunu belirterek kadrosunu tanıtan Tabakoğlu, ‘‘Esnafımız için yaptığımız icraatlar ortadadır. Birçok projeyi başarıyla tamamladık. Yeni dönemde, daha önemli projeleri hayata geçirip, esnafımızın sorunlarını çözüme kavuşturacağımızı umuyor ve herkesin desteğini bekliyorum’’ dedi.

Ali Tabakoğlu ve ekibini, Saadet Partisi Silivri İlçe Başkanı Mahmut Hamdemirci, Silivri Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

Samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette İlçe Başkanı Hamdemirci, Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Başkan Adayı Ali Tabakoğlu ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Oda seçimlerinin Silivri esnafı ve Silivrililer için hayırlı olmasını temenni ederek, başarılar diledi.

Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı ise, esnafın sorunlarına değinerek, ‘‘Saadet Partisi yönetiminde, faiz yükü altında ezilen ve ağır vergilerle sömürülen esnafımızın bu zulümden kurtulması sağlanacaktır. Maalesef mevcut iktidarlar döneminde ve özellikle son 11 yıllık Ak Parti döneminde ülkemiz daha fazla dışa bağımlı hale getirilmiştir. Esnafımızın rafları ithal ürünlerle dolmuştur. Yerli üretimi teşvik eden ve Milli Sanayi diyen tek Parti Saadet Partisi’dir. Bu sorunun çözüme kavuşması ise kuşkusuz Saadet Partisi’nin yerelde ve genelde iktidara gelmesiyle mümkün olacaktır’’ dedi.

Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Saadet Partisi’ne olan ziyareti hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.



REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.