enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5565
EURO
34,8810
ALTIN
2.431,26
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

GİRİŞİMCİLİK KURSU 44. ETAP EĞİTİMLERİ BAŞLADI

GİRİŞİMCİLİK KURSU 44. ETAP EĞİTİMLERİ BAŞLADI
06.04.2018
105
A+
A-

Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi ile Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odasının işbirliğiyle açılan, Uygulamalı Girişimcilik Kursunun 44. Etap eğitimleri başladı.

Silivri Belediyesi, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile ortaklaşa başlattığı Uygulamalı Girişimcilik kursunun 44. Etap eğitimlerini de başladı. KOSKEB’den hibe kredi almaları için fırsat yaratan Silivri Belediyesi’nin Esnaf Odası desteği ile başlattığı eğitimler, 5 iş günü boyunca toplam 32 ders saati sürecek. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Oda Başkanı Nuray Koçer ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Girişimcilik Kursunu ziyaret ederek, kursiyerlere başarılar diledi.

KOÇER BAŞARILAR DİLEDİ

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, başarılar dileyerek: “Hepinize katılımız için teşekkür ediyorum. Ben de bir esnaf olarak sizleri bu kursta görmekten çok memnun oldum. Başkanımıza girişimcilik kursuna en başından bu yana verdiği tüm destekler için teşekkür ediyorum” dedi

IŞIKLAR: “DEVLET YOL AÇICI VE KOLAYLAŞTIRICI OLMALI”

Başkan Işıklar, 44. Girişimcilik kursunun ilk eğitimine katılarak: “Bu kentte kendi çocuklarımın geleceği için ne düşünüyorsan, sizin çocuklarınız için de aynı şeyi düşünüyorum. Silivri kurulacak dört üniversitesi ve iki, üç sene içinde oluşturulacak Silikon Vadisi ile geleceğini, işini burada kurma hayali olan çocuklarımız bu hayallerini gerçekleştirebileceği bir yer olacak. Bizler de bunun gerçekleşmesi için elimizden geleni yapacağız. Bir kentin kalkınması, huzur ve barış içerisinde birlikte yaşamasının en önemli koşulu refah olmasıdır. Yoksullukta, çaresizlikte, fakirlikte, fukaralıkta ne eşitlik, ne de adalet yeşertemezsiniz. Burada esnaf kültürünün, girişimcilik anlayışının gelişmesinin en önemli unsuru devletin yol açması, yönlendirmesi ve kolaylaştırıcı olması gerekliliğidir. Kamunun böyle bir görevi var. Kolaylaştırıcı, yaşanmış tecrübeyi sizinle paylaşacak bir eğitim süreci bunlar çok önemli. Yeterli m? Kesinlikle yeterli değil. Maddi kaynaklarla desteklenmesi gerektiğine inanıyorum. Küçük esnafın, orta ölçekli girişimcinin, büyüyeme niyet etmiş, bilgi ve becerisini paylaşacak olan kişilerin mutlaka desteklenmesi gerektiğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: trakyaincisi.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.