enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5118
EURO
34,9465
ALTIN
2.435,40
BIST
9.787,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Avcılar Belediye Konservatuarı Üniversitelere İlk Öğrencilerini Gönderdi

Avcılar Belediye Konservatuarı Üniversitelere İlk Öğrencilerini Gönderdi
05.09.2015
91
A+
A-

Türkiye’de tek ilçe belediye konservatuarı olan, Avcılar Belediye Konservatuarı’nda eğitim gören öğrenciler çeşitli sanat ve kendi dallarında fakülteleri kazandılar.

Öğrenciler Başarılarını Başkan Dr. Toprak’la Paşlaştılar
Bir yıllık eğitim yılını geride bırakan ve birçok başarılı projeye imza atan Avcılar Belediye Konservatuarı, 1 yıllık eğitim dönemi sonunda ilk üniversitelere ilk öğrencilerini gönderdi. Konservatuar’da eğitim gören öğrenciler başta güzel sanatlar fakültesi olmak üzere, kendi dallarında diğer bilim ve eğitim fakültelerini kazandılar. Üniversiteyi kazanan konservatuar öğrencileri ve öğretmenler Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak’ı makamında ziyaret ettiler.

Üniversite Kazanan Avcılar Belediye Konservatuarı Öğrencileri;
Eren Güvenç, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi, Müzik Öğretmenliği Bölümü
Baransel Özcan, İTÜ Türk Müziği Konservatuarı, Müzikoloji Bölümü
Kardelen Çelebi, Haliç Üniversitesi Türk Müziği Konservatuarı, Ses Eğitimi Bölümü
Dilan Üstdağ, Balıkesir Üniversitesi Eğitim Fakültesi,Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı
Birsu Çelik, İ.A.A.A. Güzel Sanatlar Lisesi, Müzik Bölümü
Aydın Aydı,: Sakarya Üniversitesi Türk Müziği Konservatuarı,Müzik Bölümü
Özgür Daşdemi, İTÜ Türk Müziği Konservatuarı Halk Oyunları Bölümü
Kadir Sakar, Erzurum Atatürk Üniversitesi GSF Dramatik Yazarlık Bölümü
Manolya Elmasçı İstanbul Aydın Üniversitesi GSF Drama ve Oyunculuk Bölümü

Konservatuarımızın Başarısı Bizleri Gururlandırıyor
Avcılar Belediye Konservatuarı öğrencilerinin elde ettiği başarının kendilerini gururlandırdığını ve mutlu ettiğini belirten Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, “Avcılar Belediye Konservatuarımızın kurulmasının ardından 1. Eğitim döneminde böyle bir başarı elde edilmesi bizleri son derece memnun etmiştir.
Göreve gelir gelmez kurduğumuz ve sanatı kurumsallaştırdığımız Avcılar Belediye Konservatuarımızın birinci eğitim yılında, çeşitli üniversitelerden akademisyenlerimizi buraya davet ederek, yetenekleri doğrultusunda iyi bir seçim yapıldı. Öğrencilerimiz sonat konusunda eğitim alırken aynı zamanda uzman eğitim kadromuzla da kendilerini üniversiteye hazırladılar.
Başta güzel sanatlar fakültesi olmak üzere, kendi alanlarında diğer bilim ve eğitim fakültelerini kazanan konservatuar öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Kendilerine başarılar diliyorum. Avcılar’da gençlerimizin okul sonrası donanımlarını artırmak, çocuk genç ve yetişkinlerimize sanatı sevdirmek, ruhen ve sosyal yönden sağlıklı olmalarına katkı sunarak, sanatla ruhlarını zenginleşen mutlu bir toplum olma yolunda ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

Konservatuar Öğrencilerinden Başkan Dr. Handan Toprak’a Teşekkür
Üniversite kazanan öğrenciler Belediye Konservatuarı’nın başarılarına katkısının büyük olduğunu, sanat dalında kendilerini geliştirirken aynı zamanda üniversiteye hazırlandıklarını belirterek, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak’a ve konservatuar öğretmenlerine teşekkür ettiler.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.