enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4480
EURO
34,7930
ALTIN
2.443,10
BIST
9.950,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Kerimoğlu Şevval Sam ile Düet Yaptı

Başkan Kerimoğlu Şevval Sam ile Düet Yaptı
25.08.2015
84
A+
A-

Kerimoğlu ve   Sam,  Kazım Koyuncu’nun unutulmaz türküsünü alanı dolduran binlerce Bakırköylü ile birlikte seslendirdiler.

 

Şevval Sam konserde kendisine eşlik eden Kurtalan Ekspres ile birlikte Barış Manço, Cem Karaca, Aşık Veysel, Kazım Koyuncu gibi sanatçıların söylediği   dillere yerleşen pek çok şarkıyı söyledi.

 

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu yaptığı konuşmada,” Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi herkes her mesleği yapabilir ama sanatço olmak zordur. Ama günümüzde sanatçıların baskıya maruz kaldığı bir dönemde Şevval Sam’a gibi dik durabilmek daha da zordur. Kendisine Bakırköyümüzde bu hafızalardan silinmeyecek konseri verdiği için de ayrıca teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Şevval Sam da konseri sırasında Kurtalan Ekspres ile dillere plesenk olan şarkıları seslendirmenin kendisini ayrıca mutlu ettiğini söyledi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.