enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4695
EURO
34,7807
ALTIN
2.477,67
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Tiyatrolar Günü’ne Nilgün Belgün Damgası

Tiyatrolar Günü’ne Nilgün Belgün Damgası
MOBİL REKLAM ALANI
28.03.2017
155
A+
A-

Büyükçekmece Belediyesinin 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü kapsamındaki etkinliğinde sahne alan usta oyunca Nilgün Belgün’ün performansı büyük beğeni topladı.

 Büyükçekmece Belediyesinin 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü kapsamındaki etkinliğinde sahne alan usta oyunca Nilgün Belgün’ün performansı büyük beğeni topladı.

Büyükçekmece’de Dünya Tiyatrolar Günü’nde Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi oyunu sahnelendi. Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi Bedia Muvahhit Salonundaki tiyatro oyununa Büyükçekmeceli sanatseverlerin ilgisi de yoğun oldu. Usta sanatçı Nilgün Belgün’ün büyük ilgi gören “İçimdeki Kadın Aşk ve Komedi” isimli müzikli dans gösterisinde, sanatçının hayatını, anılarını ve yaşadıklarını kimi zaman hüzünlü kimi zaman kahkahalarla sergilediği oyun ayakta alkışlandı. Tiyatro oyununa Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Maksude Sak ve Büyükçekmece Belediyesi Siyasi, Sosyal, Kültürel ve İdari İşlerden Sorumlu Koordinatörü Hasan Akkuş da katıldı.

Başkan Akgün’ün sevgi ve selamını iletti

Oyun sonrasında Belediye Başkan Yardımcısı Maksude Sak tarafından, Belgün’e çiçek takdim edildi. Büyükçekmece Belediyesi Siyasi, Sosyal, Kültürel ve İdari İşlerden Sorumlu Koordinatörü Hasan Akkuş, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Kongresi’nin toplantısı için Strazburg’da bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün sevgi ve salmalarını ileterek, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutladı. Hasan Akkuş, şunları söyledi:

“Şu anda uluslararası boyutlara ulaşmış festivalimizin bu sene 18’incisini yapacağız. Festivalimizin ilk yıllarında ilçemize konuk ettiğimiz Hollandalı dünyaca ünlü tiyatro ekibine, ilçemizde yeterli büyüklükte sahne olmadığı için gösteri yaptıramamıştık. Bunun üzerine Büyükçekmece Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hasan Akgün, bu konudan oldukça üzüldü ve rahatsızlık duydu. Bunun ardından Büyükçekmece’ye, İstanbul’a bu Atatürk Kültür Merkezini kazandırdı.”

MOBİL REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.