enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5824
EURO
34,7951
ALTIN
2.506,68
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Bozdağ, iftar sofralarında

Bozdağ, iftar sofralarında
25.08.2015
127
A+
A-

AK Parti Büyükçekmecernİlçe Başkanlığı, İftar programlarını mahalle mahalle gerçekleştiriyor. İstanbulrnBüyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan iftar programlarını ilk akşamrnKamiloba Mahallesi’nde gerçekleştiren AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı,rnAhmediye ve Mimarsinan’da da mahallerinde iftarları verdi. Geçen sene dernverilen sokak iftarlarını bu yılda devam ettiren AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı,rnvatandaşlarla ramazanın birlik ve dayanışma duygusunu yaşamaya çalışıyor. AK Partirnİlçe Başkanı Hatice Bozdağ’ın da katımıyla yapılan iftar programlarında büyükrnbir enerji de yaşanıyor.

rnrn

Kaynaşma pekişir

rnrn

     Ramazan ayının yardımlaşma ayı olduğunu vernbu ay içerisinde birlik ve beraberliğin daha önem kazandığına vurgu yapan AKrnParti Büyükçekmece İlçe Başkanı Hatice Bozdağ,  barış ve huzur ortamının pekişmesini diledi.

rnrn

      İlk önce Büyükçekmece’nin KamilobarnMahallesi’nde ardından da Ahmediye ve Mimarsinan Mahalleri’nde vatandaşlarlarnsokak iftarlarında bir araya gelen Bozdağ’a ilgi de yoğundu.  Vatandaşların Ramazan ayını tebrik edenrnBozdağ, şunları söyledi: “Ülkemizdekirnbu barış ve huzur ortamının ramazan ile birlikte pekişmesini devamrnetmesini diliyorum. Medeniyetimizin bize hediye ettiği bu mübarek ramazanrnakşamı sayısız nimetleri ile beraber bu yardımlaşma kültürünün çok daha üstrndüzeyde yaşamanın heyecanını ve güzelliğini hep beraber yaşıyoruz. Ramazanrnayının tüm Müslümanlara ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Ailenizle sağlıklı,huzurlu ve mutluluk içinde bir ömür diliyorum.”

rnrn

Büyükçekmece AK Parti İlçe Başkanlığı sokakrniftarların, AK partili meclis üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri dernkatılıyor.

rnrn

 

rnrn

Ak PartirnBüyükçekmece ilçe Başkanımız Hatice BOZDAĞ, Meclis üyelerimiz ve yönetim kurulurnüyelerimiz ile kamiloba mahallemizde İstanbul Büyükşehir Belediyesirntarafından düzenlenen İftar programımıza 1200 kişi katıldı.

rnrn

            Rahmetrnve bereket ayı Mübarek Ramazan’ın ikinci akşamında kamiloba rnmahallemizdeki iftar programımız yoğun bir katılımla gerçekleşti,ilçe Başkanımız Hatice BOZDAĞ Meclis üyelerimiz vernyönetim kurulu üyelerimiz iftar öncesi misafirlerimizle yakından ilgilendi. ilçe Başkanımız Hatice BOZDAĞ yaptığırnkonuşmada katılımlarından dolayı Kamiloba mahallesi sakinlerine teşekkürrnetti.Kamiloba mahallesi sakinlerinin Ramazan ayını tebrik ederek ülkemizdeki burnbarış ve huzur ortamının ramazan ile birlikte pekişmesini devam etmesini rnmedeniyetimizin bize hediye ettiği bu mübarek ramazan akşamı sayısız nimetlerirnile beraber bu yardımlaşma kültürünün çok daha üst düzeyde yaşamanın heyecanınırnve güzelliğini hep beraber yaşıyoruz diyerek ramazan ayının hayırlı vernmübarek olmasını temenni ediyorum dedi. kamiloba mahallesi sakinlerinin Ramazan ayınızırntebrik ediyor ailenizle sağlıklı,huzurlu ve mutluluk içinde bir ömür diliyorumrndedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.