enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5680
EURO
34,7221
ALTIN
2.492,34
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Cumhuriyet Mah. Muhtarı Nuri Solmaz’dan Basın Açıklaması

Cumhuriyet Mah. Muhtarı Nuri Solmaz’dan Basın Açıklaması
25.08.2015
111
A+
A-

Şahsım Cumhuriyet Mahallesi muhtarı olarak, mahallenin ileri gelenlerinden oluşan bir grupla Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral aracılığı ve mahallemizden sorumlu meclis üyelerimiz Tuğba Alkaya ve Mustafa Türker ile birlikte, yıllardır çözülemeyen altyapı sorunumuzu konuşmak üzere İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Alişan Koyuncu ile görüştük. Yaptığımız görüşmede Alişan Bey, bölge ile ilgili sorunu çok iyi bildiklerini ancak nüfusun yoğunluğu sebebiyle mahallemizde kısa süreli çözümlerin sonuç getirmediğini belirtti. Silivri’de büyük, modern bir biyolojik arıtma tesisi yapımına başlanmıştır. İSKİ Silivri’deki bu projeleri tamamladığında ne Cumhuriyet Mahallesinde ne de Silivri’nin herhangi bir yerinde altyapı sorunları konuşulmayacak.

Bu süreçte, mahalle sakinlerinin daha fazla mağduriyet yaşamaması için mahalle içindeki kazı çalışmalarının Mart 2015 tarihinde başlayacağı sözünü de almış bulunuyoruz. Böylece, bu çalışmalarla arıtma tesisi aynı zamanda tamamlanacak, evlerle bağlantısı hemen kurulacaktır. Ve İnşallah mahallemiz altyapı sorunlarını aşmış artık farklı hizmetlerin konuşulacağı, Silivri’nin gözde mahallelerinden biri olacaktır.

Cumhuriyet Mahallesi muhtarı olarak, bu müjdeyi mahalle sakinleriyle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Bu konuda bizleri dinleyen, çözüm mercii İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Alişan Koyuncu ile bir araya getiren ve desteğini her zaman hissettiren Silivri Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Dilek Demiral’a mahallemizden sorumlu meclis üyelerimiz Sn. Tuğba Alkaya’ya ve Sn. Mustafa Türker’e, şahsım ve mahallem adına teşekkürlerimi sunuyorum.

Nuri Solmaz

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.