enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4929
EURO
34,9499
ALTIN
2.435,29
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Daha Huzurlu Bir Toplum İçin Polisimize Destek Olmalıyız

Daha Huzurlu Bir Toplum İçin Polisimize Destek Olmalıyız
01.12.2015
109
A+
A-

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 6 adet hizmet aracı bağışladı.

 

Düzenlenen devir teslim töreniyle 1 adet trafik çekicisi, 3 adet devriye aracı ve 2 adet hizmet aracının anahtarları, Başkan Akgün tarafından İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Acıkara’ya takdim edildi.

 

Büyükçekmece Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mustafa Karamık, Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Acıkara, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve vatandaşlar katıldı.

 

Milli bir görev

 

Devir teslim töreni öncesinde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 1988 yılında Büyükçekmece’de ilk ilçe emniyet müdürünü iki odalı bir binada kendisinin kurduğunu hatırlatarak; “Uzun yıllar belediye başkanlığı görevini yapmış biri olarak bugüne kadar emniyet müdürlerimizle hep uyum içinde çalıştık ve her zaman elimizden geldiğince destek vermeye çalıştık. Ülkemizin zor günlerden geçtiği bu dönemde polisimiz çok zor şartlarda çok hassas bir görev yapıyor. Türkiye’nin bütünlüğü içerisinde tüm devlet teşkilatlarının, devletimizin geleceği adına polisine destek olmalıdır. Bu hem ülkemizin güvenliği açısından önemlidir, hem de milli bir görevdir” dedi.

 

“Kendi müdürlüklerinden önde tutuyorum”

 

Büyükçekmece’ye atanan her emniyet müdürünün başarılı çalışmalar yürüttüğünü ve bu nedenle Büyükçekmece’nin en huzurlu ve en güvenli ilçe olduğunun altını çizen Başkan Akgün, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu huzurlu ilçemizin daha da huzurlu olabilmesi için, vuku bulan asayiş olaylarına polisimizin daha hızlı müdahale edebilmesi için samimiyetle söyleyebilirim ki, kendi müdürlüklerimizden daha fazla emniyet müdürlüğümüze destek vermeye gayret ediyoruz. Büyükçekmece’yi daha yaşanabilir, daha mutlu insanların olduğu bir kent haline getirmek için hep birlikte gayret sarf ediyoruz. Sayın kaymakamımız ve ilçe emniyet müdürümüze teslim edeceğimiz 6 aracın hazırlanmasında, bize destek veren dostlarımızın işbirliğinde kimlerin emekleri geçmişse hepsine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca görevleri başında şehit polislerimize de Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum.”

 

 

6 yeni aracın anahtarları teslim edildi

 

Daha sonra konuşan Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Acıkara, polis teşkilatına verdiği desteklerden ötürü Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından Başkan Akgün tarafından 6 aracın kontak anahtarları İlçe Emniyet Müdürü Acıkara’ya teslim edildi.

004 005

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.