enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

DEMİRAL:18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, Türk Milletinin küllerinden yeniden doğduğu tarihtir.

DEMİRAL:18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, Türk Milletinin küllerinden yeniden doğduğu tarihtir.
25.08.2015
83
A+
A-

18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, Türk Milletinin küllerinden yeniden doğduğu tarihtir. Bu tarih, gerek taarruz gerekse savunma savaşlarının, başarılarıyla dolup taşan Türk kahramanlık tarihinin en onur verici, en parlak sayfalarından biridir. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk; “Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur” demiştir. Çanakkale Zaferi, Türk vatanının ve milletinin ebedî varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda edişinin kanıtıdır. Çanakkale’deki binlerce şehidimiz, millet olabilmek için beraberce şahadet şerbetini içmiştir. Bu savaş aynı zamanda Türk, Kürt, Laz, Çerkez demeden vatanımız sınırları içinde yaşayan bütün vatandaşlarımızın birlik ve beraberlik için düşmana karşı mücadelesine sahne olmuştur. Bugün üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu toprakları, kanları ve canları ile kazanan şehitlerimizin ve gazilerimizin hakkını ödemek mümkün değildir. Onların bu vatan ve millet için yaptığı fedakârlığın değeri, hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar büyük ve yücedir.

Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 99. yıldönümünde bu topraklar uğruna canı pahasına mücadele veren Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.