enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4455
EURO
34,7397
ALTIN
2.437,68
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Gelenek Bozulmadı İlk İftar Kiptaş’ta Kuruldu

Gelenek Bozulmadı İlk İftar Kiptaş’ta Kuruldu
25.08.2015
96
A+
A-

Her sene olduğu gibi bu yıl da sokak iftarları geleneğini sürdüren AK Parti, Silivri’de Ramazanın gelmesi ile birlikte gönül sofralarını kurmaya başladı. Ramazan boyunca Silivri’nin mahallerinde kurulacak olan iftar sofrasının ilki Yeni Mahalle Kiptaş1 konutlarında Altıbin vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi. AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Yeni Mahalle Başkanı Murat Sancak ve yönetim kurulunun organize ettiği iftara yemeğine yoğun bir katılım oldu. İstanbul Büyük Şehir Belediyesi ekiplerinde hazırlanan iftar sofrasına AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral İlçe yönetim kurulu üyeleri, İBB ve Silivri Belediye Meclis üyeleri, Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçı ve Yenimahalle ve Kiptaş1 sakinleri katıldılar.

AK Parti Yeni Mahalle başkanı Murat Sancak yaptığı konuşmada; geleneksel hale getirdiğimiz İftarımıza hoş geldiniz” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı dilek Demiral yaptığı konuşmada; Burada yediğimiz yemek çok mütevazi olabilir. Ama hem birlik ve beraberliğimizi, hem de kardeşliğimizi hem de insani değerleri paylaşım noktasında ki her türlü değeri, bu sofralarda gerçekleştiriyoruz. Bizi biz yapan, bizleri bu sofra etrafında toplayan değerlerimizdir” dedi.

AK Parti İBB belediye meclis üyesi Rıfat Kutulu yaptığı konuşmada ramazanın faziletine değinerek bu iftarlar birlik ve beraberliğimizin pekişmesi için iyi bir vesiledir dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.