enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3078
EURO
34,6670
ALTIN
2.455,21
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Açık
22°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

GÖNÜLLÜ AİLELER MİSAFİRLERİNİ HEYECANLA BEKLİYOR

GÖNÜLLÜ AİLELER MİSAFİRLERİNİ HEYECANLA BEKLİYOR
A+
A-

Çatalca Belediyesi 23 Nisan Çocuk Festivali için yurt içi ve yurt dışından gelecek misafir çocuklara evlerinin kapılarını açacak olan gönüllü ailelerin heyecanları gözlerinden okunuyor.

Çatalca Belediyesi’nin  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bu yıl sekizincisini düzenlediği Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivaline sayılı günler kaldı.

Festival için yurt içinden ve yurt dışından Çatalca’ya gelecek konuk çocuklar, Çatalcalı gönüllü aileler yanında kalacak. Aile sıcaklığından mahrum kalmayacak çocuklar aynı zamanda Türk kültürünü, gelenek ve göreneklerini yakından tanıma fırsatı bulacak.

Gönüllü aile olmak için her yıl başvurular artarak devam ederken bu yıl konuklarını ağırlayacak olan ailelerin heyecanı görülmeye değer tablolar oluşturuyor.

Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ilgın ailelerle Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde düzenlenen Bilgilendirme Toplantısında bir araya geldi. Kapılarını dünya çocuklarına açan 37 gönüllü aileye festival programı hakkında ayrıntılı bilgi verildi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.