enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5987
EURO
34,8108
ALTIN
2.496,49
BIST
9.464,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Gümüşyaka ‘Ahmet Oruç’ Parkı Törenle Açıldı

Gümüşyaka ‘Ahmet Oruç’ Parkı Törenle Açıldı
25.08.2015
200
A+
A-


Silivri Belediyesi yatırım programı kapsamında çalışmaları tamamlanan Gümüşyaka Ahmet Oruç Parkı’nın açılışı geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirildi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, yıllarca bakımsız ve atıl durumda kalan Gümüşyaka’nın en güzel yerlerinden biri olan Çamlık Alanında büyük bir değişim yarattı. Açılış törenine CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Adayları, CHP Silivri İlçe Yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları, Gümüşyaka Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Agu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

IŞIKLAR; “EMEK VEREN HER KİMSE ELLERİNDEN ÖPÜYORUM”

Başkan Işıklar, yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bu gün bizim için de, Gümüşyaka için de gerçekten çok mutlu bir gün. İlçenin sekiz tane beldesinin bir tane Silivri’ye dönüştüğü beşinci yıldayız. Merkezine sıkışmış kalmış Silivri’yi alıp, çevresinden merkezine doğru gelişmeyi yayarak, şehrimizin her yerini yaşanır daha çağdaş, daha modern bir hale getirmek için çalıştık. Burada iş olsun, aş olsun, iş üretelim, burada gelecek üretelim, gelecek umudumuzu iyi tutalım, beraberlik içinde, refah içinde olma çabasındayız. Bugüne kadar Gümüşkaya’da gerçekten çok zor şartlarda belediyeye hizmet etmiş İsmet Kirazpınar’a, Hüseyin Ağu ağabeyimize teşekkür ediyorum. Ne zor şartlarda görev yaptığını ben çok iyi biliyorum. Artık çağ değişiyor, büyük bir ilçe olmanın imkânlarını en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar emek veren, hizmet eden her kim olursa onu ellerinden öpüyorum. Rahmetli olanları Allah nur içinde yatırsın, hayatta olanlara da Allah uzun ömürler versin.

“ŞAHİR HAFIZASI İŞTE BÖYLE YAŞATILIR!”

Ahmet Oruç ağabeyimiz sevgili muhtarımız 1929 yılında doğdu, 1990 yılında vefat etti. 1973-1977 yılları arasında Gümüşyaka’da muhtarlık yaptı, çamlık bölgesine ağaçların dikilme sinede öncülük etti. Bir şehrin hafızası işte böyle yaşayacak. Buraya hizmet edenleri, emek verenleri anacağız, hatırlayacağız, onların yaptığı hizmetleri takdirle karşılayacağız. Bu vefa duygusunu; bizim cumhuriyetimizi kuran büyük Atatürk’e, kanıyla, canıyla bize emanet eden şehitlerimize, ayımıza, yıldızımıza, ezan sesimize, bizi biz yapan farklılıklarımıza sahip çıkarak yaşatacağız. Biz büyük bir ilçenin büyük bir ailesiyiz. İnananı, inanmayanı hiç fark etmez, hepimiz buranın rengarenk, pırıl pırıl, yarına umutla bakmak isteyen fertleriyiz. Bu zenginliği koruyarak geliştireceğiz. Yeter ki bir arada, hoş görü içinde olalım. Gümüşyaka Ahmet Oruç Parkımız hayırlı olsun.” Gerçekleşen açılış töreninde konukla sucuk ekmek ikram edildi. Tüm katılımcılarla birlikte doğal taşlarla yürüyüş parkurlarının oluşturulduğu, piknik alanları ve çocuk oyun alanlarını dolaşan Başkan Işıklar’a vatandaşlar alkışlarla teşekkürlerini dile getirdi.





















REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.